-

Originally Posted by
Webster
Serpil umarim oyledir
Umarim o kirmizi bayragi hergun 10cm indirirler caktirmadan kaldirirlar 😀😀😀
Pozisyon almış. Eğer bir karşılık verirse abd bunu karşılıksız bırakmaz herhalde. Tabii halkın moralini de yüksek tutmak adına sert açıklama yapıyorlar. Birde şu var abd muhetemel bir savaşı toprakları dışında yaparken iran'ın ise toprakları içinde olacaktır. Bu da çok önemli. Çünkü sonuçları yıkım olur. Kaldı ki zafer kazansanız dahi yıkım olur. Sonuç olarak sert mesajlar verilir. Bir yerden sonra zaman içinde iş soğur. Bu arada doları takip etmek gerekir. Hareketleri tehlikenin boyutu açısından fikir verebilir. Ama şu sıralar 5,97 seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Yani ufukta şu an için şimdilik ciddi bir durum yok gözüküyor. Zaten abd li bir yetkili de iran ile uzlaşmak istiyoruz diye bir açıklama yapmıştı.
-

Originally Posted by
supremegod
Üstat Allah korumuş sizi. Ben Cuma günü aldım ve alır almaz da kallavi zarar yazdı. Artık sabırla bekleyeceğiz. HSA da bir başka hayal kırıklığı oldu benim için. 10 günde verdiği tüm karı Cuma günü almış hatta zarar da yazmış görünüyor
bende de HSA var siz nerden görebiliyorsunuz cuma günkü hareketi ?
-
En çok reklamı yapılan fonun sahibi, bistte ralli sürecek demek polyannacılık olur, demiş. İçim rahatladı ralli devam edecek gibi duruyor hayırlısı
-
karşılık gelirse 52 nokta belirledik çok sert vururuz demiş Trump işler karışır bu hafta
-

Originally Posted by
supremegod
Üstat Allah korumuş sizi. Ben Cuma günü aldım ve alır almaz da kallavi zarar yazdı. Artık sabırla bekleyeceğiz. HSA da bir başka hayal kırıklığı oldu benim için. 10 günde verdiği tüm karı Cuma günü almış hatta zarar da yazmış görünüyor
%80 TCD'de.
Bir şey olmaz.
Bence bu iş uzamaz.
-
Haftaya pek iyi geçmeyecek gibi görünüyor, tam da değişkenlerin miktarını arttırmışken, perşembe alım yapmıştım, biraz da hisse almıştım bizdeki şansa bak, elimde olan değişkenler TCD, EIC, EIB, OPB, GMR
Pazartesi bunlara satış verip beklemeli mi yoksa düşüş oldukça biraz daha alım mı yapmalı sizce? gerekirse nkolay bonolardan bozdurup takviye de yapayım diyorum.
-

Originally Posted by
ersunan
Haftaya pek iyi geçmeyecek gibi görünüyor, tam da değişkenlerin miktarını arttırmışken, perşembe alım yapmıştım, biraz da hisse almıştım bizdeki şansa bak, elimde olan değişkenler TCD, EIC, EIB, OPB, GMR
Pazartesi bunlara satış verip beklemeli mi yoksa düşüş oldukça biraz daha alım mı yapmalı sizce? gerekirse nkolay bonolardan bozdurup takviye de yapayım diyorum.
bende aynı durumdayım GMR yerine HSA var ek olarak napacağımı bilmiyorum
-

Originally Posted by
mrfatih
bende de HSA var siz nerden görebiliyorsunuz cuma günkü hareketi ?
MKK portal. Ciddi zarar yazmış bilginiz olsun. Yeni değeri söyleyeyim şimdiden 101,04296
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri