Buradayim iyiyim..
Ahtapotta kampanya varmis onu stokluyorum...
Syg,
forekse kedi girdi galba....sabah fiyatları....
Öncelikle, bu tip işlem yapmıyorum. Bunu belirtmem lazım. Peki neden ? Borsa ve vadeli işlemlerle ilgili okuduğum yabancı yayınlarda bu tip işlemlerde "kar marjının" "sınırlı" olduğunu ve şelale tarzı düşüşlerde zararla pozisyon kapatma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum. Bu nedenle hiç uğraşmadım.
İşin içine Viop girdiğinde "garanti getiri" yazılmasını aklım almıyor. Twitter da işlemlerini yazan deneyimli traderlar da viop ta bu tip işlemlerde zarar edebildiklerini söylüyorlar (canlı yayında bizzat kulaklarımla duydum).
Sizden ricam şu olabilir; önümüzdeki 2 farklı vade de ve en az 3 hisse de "cüzi miktarlar ile" bu tip işlemler hakkında söylenilenleri ekstre koyarak bize göstermeniz, yani getirinin garanti olduğunu ispat etmeniz. Şimdiden teşekkür:-)
Selamlar...
Şundan olabilir mi ? Ben 13.44 ten verdim ..vade sonu 14 oldu misal (benim umrumda olmaz ama borsacı bu işlerle uğraşan adam üzülür ..) ya der zaten elimde hisse var gittik 13.44 ten verdik der..asil bizim şu kisiyi bulmamız lazim spotta 13.23 olan bir kağıdı kim alıyor 31.12 de 13.44 ten Bence onu alan daha riskli belki o tarihte 12 olacak ..neyse sonucu söylerim [emoji3][emoji3]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizzat 507 sıfır riskli demiş. Bu arada viopta kaldıraçı teminat miktarını ayarlayarak belirleyebilirsiniz.
https://twitter.com/e507/status/1470...556377601?s=21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bugün Ereğli tahtasında viopta satıp spotta aldım ..gün sonu kara geçince dayanamayıp sattım.. Ereğli viop taban oldu..beklesem %40 senelik faize denk geliyordu.al sat ruhumuza işlemiş , ,:))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekom'un yüzde 55 hissesini satın almak amacıyla L YY Telekomünikasyon A.Ş. ile görüşmelere başladığını duyurdu
Zamanlama manidar.!!
Trafoya kediler girince.!!
Hemde 2 kez.!!!!
Korkunun ecele faydası yok.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Benim takiptekiler hiç oynamamis ..İstanbul'da ilçeden ilçeye değişiyor galiba hemde benim 10 tane var 10 uda oynamamis.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hiç oran alan olmadımı çocuğa baktım pek ilgilenemedim .misal qnb 16.80 veriyordu acaba 14 e düştükten sonra bir gerileme oldumu ..gibi gibi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
507 nin yazdığı, o an için geçerlidir. Sonraki yazısında negatif yorumu var.
https://twitter.com/e507/status/1471...xZNus0Hbw&s=19
Ben işlem yapanlardan duyduklarıma istinaden söylüyorum.
Neyse, herkes bildiği gibi yapsın :-)
Belki bu işte usta olan bir arkadaş önümüzdeki 2 farklı vade için en az 3 enstrümanda bu işlemleri yaparak (ekstre ile) bize garanti getirisi ispat eder. Biz de bir şey daha öğrenmiş oluruz.
Tşk. Selamlar...
İşlem yapmıyorsan niye milletin aklını bulandırıyorsun. Senin zarar dediğin pozisyonlar, adamın 100 lirası vardır. 90 liralık spot alır, 10 lirasıyla 90 liralık viop satarsa, 1'e 9 kaldıraç kullanmış olur. Hissenin yukarı gitmesi durumunda teminat tamamlaması gerekir, bu nedenle zararına pozisyon kapatabilir. Bu işi bilenler 50-50 yaparlar, kaldıraç kullanmadığı içinde getiri garantidir.
birde hissede kar marjının yüksek olması tek kriter değildir. Hissenin likit olması gerekir, garanti önermesi bundandır.
Herkes bildiği işi yapmalı.
Hissemi alırım üzerine yatarım. Temettüsünü de geri yatırırım. Yeşil görünce mutlu, kırmızı görünce mutsuz olurum. (mutsuzken mutlu rolü yapmayı iyi bilirim :)) Basit ama etkili bir yöntem. :)
Hiç anlamam VOIP'ten kaldıraçtan. Benim olmayan para ile işlem yapmayı hiç sevmem. Kafam da almıyor zaten. Öğrensem belki severim. Niyetim de yok.
ytd
bende hisseyi uzun vadeli taşıyacaksam bile viop'tan alırım. Taşıma maliyeti normal zamanlarda nemalandırma sebebiyle spot taşımaktan daha az maliyetli. Temettü verileceği ayda zaten önceki aydan daha düşük bir fiyat olduğu için hisse miktarını da arttırmış olursunuz. Kaldıraç kullanmamak en önemli şart.
viop deyince herkesin aklına ilk önce kaldıraç geliyor. Arkadaşlar kaldıraç kullanıp kullanmamak sizin elinizde. Kaldıraç kullanmakla, ödünç para bulup işlem yapmak arasında bir fark yoktur.
Prd 12.23 ten aldım satış 13.44 Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam siz bizim yaptığımız işlemi tam anlamadınız sanki, yoksa itiraz etmezdiniz.
Farklı arbitraj yöntemleri var, bunların içinde riskli olanlar da var risksiz olanlar da
Bahsettiğiniz twitter kullanıcısı https://twitter.com/arifcoskun05 sanırım.
O yayını ben de dinledim. Orada bahsettiği işlem daha çok pair trade işlemiydi sanki.
Aralarında korelasyon olan iki enstrümanda aşırılıklara göre pozisyon açma. Bu işlem garanti değildir.
Gene takipçili bir twiter hesabı bir egea kaybettim diyordu böyle bir işlemde :)
Ben de bu işlemleri yeni yeni yapıyorum, yazmaktaki amacım diğer arkadaşları fırsatlardan haberdar etmek istemem. %17 ppf ye alternatif.
Ufak meblağlarla deneyerek öğrenebilir herkes.
Bugün çok güzel fırsatlar oluştu.
TCELL => spot alış:23.48 vadeli satış:24.42 mk:91
Viop'ta robotla işlem yapıyorum (daha önce de yazmıştım). 2020 getirim kabaca %900, 2021 getirim 17 aralık 18:15 itibari ile %700 üzeri. Yapmadığım şey arbitraj :-) Büyük fonlar bu arbitrajdan para kazanamamışken ben neden debeleneyim (fidelity'nin bu yönde yazısı var, okumuştum 1-2 yıl önce, bulursam gönderirim buraya da).
Lafla peynir gemisi yürümez. Şu "garanti getiri" olayını bize bizzat göstersen diyorum. Getiri garanti olduğuna göre çok zor bir şey istemiyorum herhalde.
Önümüzdeki "2 vade" için "en az 3 farklı enstrümanda" cüzzi miktarlar ile işlem açman yeterli. Ekstreleri de buradan bizimle paylaşırsan bizlere de bir şeyler öğretmiş olursun.
Merakla bekliyorum.
Emin Çapa
@ecapa_aklinizi
·
1 Std.
Ürkütücü olan halkın akın akın bu seviyelerden dolar almaya devam etmesi.
Bazı şubelerde döviz mevduatı oranı %70'i geçmiş durumda. Istanbul'dan bahsetmiyorum; Kayseri, Konya, Antep, Adana.
Konuştuğum bir şube müdürü, "fiyata bakan yok" dedi.
TL'den kaçan kaçana. Hiç iyi değil.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Çok özür 13.23 alış 13.44 satış 31.12Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse alırken binde 1 dedi diğerini sormadım .sorarım p.tesi Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse bir babayiğit çıkar da "garanti getiri" olayını ispat eder inşallah.
Keyfimiz yerine gelsin babında benim robotun son 2 günlük işlemlerini göndereyim. Nazar değmesin:-)
16 aralık - 2350 TL ye 1775 TL getiri ( yaklaşık % 75 günlük getiri)
17 aralık - 2350 TL ye 2852,5 TL getiri (yaklaşık % 121 günlük getiri)
Not: 2350 TL, 1 adet kontrat fiyatıdır.
https://i.hizliresim.com/iu1qyin.png
Kredi faizleri dehset artmis bugun. 1.79 olan 1.99 yapmislar ohaa. Hani faiz dusuyodu.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki hangi şartlar oluşursa risk olur ? O tarihte alım fiyatinin altında kalırsa mi satım fiyatının altında kalırsa mi yada yüzde kaç altında bunu da deyinde bilelim .yani işlemi yapanlar yok diyor yuji olsun Viva olsun siz teknik olarak açiklarmisiniz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 gün önce alıntı yapmışsınız garanti getiri diye alintilamışsınız.simdi. Kinayeli mesaj yazıyorsun yok o arkadaşlar risk yok diyorlardı vs cart cırt. Bu forum sizin gibi üyelerin yazılarına kaldıysa vah ki vah vahh vahh.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.