Sayfa 170/1019 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. ısctr yine 0.49 dolar sevilerine geldi.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. Tüm emeklilerimize ahtapot yakınsasın.öyle 3-5 kişiye değil Tüm emeklilere nasip olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    foreks kafayı yedi....

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://twitter.com/e507/status/1471...651800584?s=20

Viop'ta mevduatçıların "spottan hisse alıp aralık - ocak vade viopta satarak" arbitraj yapabileceğini yazan arkadaşlara "garanti mi?" diye imalı cevap vermiştim:-) Şimdi anlamaya başlamışlardır umarım:-)

Not: Viopta robotsuz işlem yapanlar kaybetmeye mahkumdur. Ytd.
    Ben hala anlamadım nedir sorun, aynı miktarda karşılıklı pozisyon açarsanız getiri garantidir, aldığınız fiyat sattığınız fiyat bellidir, aradaki düşüş çıkış sizi etkilemez, hatta vade sonunu beklemek şart değildir, o zamana kalmadan fiyatlar uygun yere gelirse kapatma imkanı da vardır.
    Bu yeni veya bizim icat ettiğimiz bir şey değil, bize özgü de değil, dünyada bilinen bir trade yöntemidir, ingilizceniz varsa spread trading strategy diye aratın bulursunuz. Düzgün piyasalarda pek fırsat çıkmaz ama son günlerde bizde işler çığrından çıktığı için görülmemiş imkanlar oluştu.
    Neyse isteyen kendi deneyip görür.

5. 2 milyar dolar satmış bugün
    toplamda 5 müdahale sonucu 6milyar dolar üzeri rezerv satışı olmuş açıklaması geldi.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    2 milyar dolar satmış bugün
    toplamda 5 müdahale sonucu 6milyar dolar üzeri rezerv satışı olmuş açıklaması geldi.
    arada 2 milyarcık ta botaşa verildi

7. Sn kafkaf ben şimdi denemelik 200 lot Garan aldım 11.23 ten MT 2 kontrat 13.44 ten de sattım dedi 31.12 de ..şimdi 31.12 de garanin fiyatının önemi var mı yahut zarar etme olasiligim .
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://twitter.com/e507/status/1471...651800584?s=20

Viop'ta mevduatçıların "spottan hisse alıp aralık - ocak vade viopta satarak" arbitraj yapabileceğini yazan arkadaşlara "garanti mi?" diye imalı cevap vermiştim:-) Şimdi anlamaya başlamışlardır umarım:-)

Not: Viopta robotsuz işlem yapanlar kaybetmeye mahkumdur. Ytd.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben hala anlamadım nedir sorun, aynı miktarda karşılıklı pozisyon açarsanız getiri garantidir, aldığınız fiyat sattığınız fiyat bellidir, aradaki düşüş çıkış sizi etkilemez, hatta vade sonunu beklemek şart değildir, o zamana kalmadan fiyatlar uygun yere gelirse kapatma imkanı da vardır.
    Bu yeni veya bizim icat ettiğimiz bir şey değil, bize özgü de değil, dünyada bilinen bir trade yöntemidir, ingilizceniz varsa spread trading strategy diye aratın bulursunuz. Düzgün piyasalarda pek fırsat çıkmaz ama son günlerde bizde işler çığrından çıktığı için görülmemiş imkanlar oluştu.
    Neyse isteyen kendi deneyip görür.
    Ben de bu "garanti" olayını anlamıyorum. Garanti ise herşeyi satıp girelim bu işe:-)

Twitter da yazan çok takipçili trader lar bile spread trading de "zarar edebiliyoruz" diye yazarken, mevduat forumunda garanti getiri diye yazılmasını anlamıyorum. 15 Aralık gecesi ünlü bir trader twitter da canlı yayın yaptı ve bu konudan da bahsetti. Bizzat kendisi (son günlerin popüler konusu olduğu için soru sorulunca) robot kullanmama rağmen zarar ettiğimde oluyor bu tip işlemlerde diye belirtti.

Neyse, herkes kendi bildiği gibi yapsın:-)

Selamlar...

Sayfa 170/1019 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •