Bronz Üye

Bronz Üye

Benim takiptekiler hiç oynamamis ..İstanbul'da ilçeden ilçeye değişiyor galiba hemde benim 10 tane var 10 uda oynamamis.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
 Bronz Üye

Bronz Üye

Bugün hiç oran alan olmadımı çocuğa baktım pek ilgilenemedim .misal qnb 16.80 veriyordu acaba 14 e düştükten sonra bir gerileme oldumu ..gibi gibi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
507 nin yazdığı, o an için geçerlidir. Sonraki yazısında negatif yorumu var.
https://twitter.com/e507/status/1471...xZNus0Hbw&s=19
Ben işlem yapanlardan duyduklarıma istinaden söylüyorum.
Neyse, herkes bildiği gibi yapsın :-)
Belki bu işte usta olan bir arkadaş önümüzdeki 2 farklı vade için en az 3 enstrümanda bu işlemleri yaparak (ekstre ile) bize garanti getirisi ispat eder. Biz de bir şey daha öğrenmiş oluruz.
Tşk. Selamlar...
İşlem yapmıyorsan niye milletin aklını bulandırıyorsun. Senin zarar dediğin pozisyonlar, adamın 100 lirası vardır. 90 liralık spot alır, 10 lirasıyla 90 liralık viop satarsa, 1'e 9 kaldıraç kullanmış olur. Hissenin yukarı gitmesi durumunda teminat tamamlaması gerekir, bu nedenle zararına pozisyon kapatabilir. Bu işi bilenler 50-50 yaparlar, kaldıraç kullanmadığı içinde getiri garantidir.
birde hissede kar marjının yüksek olması tek kriter değildir. Hissenin likit olması gerekir, garanti önermesi bundandır.
Yer İmleri