Sayfa 172/1019 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Benim takiptekiler hiç oynamamis ..İstanbul'da ilçeden ilçeye değişiyor galiba hemde benim 10 tane var 10 uda oynamamis.
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu bir kabus pandemiden sonra bunu da yaşıyoruz bugün takip ettiğim tüm evlere 300k 400k zam geldi insanlar haklı olarak önlem alıyor tüm varlık fiyatları balonlaşıyor gıda fiyatlarına her gün zam korkunç
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bugün hiç oran alan olmadımı çocuğa baktım pek ilgilenemedim .misal qnb 16.80 veriyordu acaba 14 e düştükten sonra bir gerileme oldumu ..gibi gibi

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Benim takiptekiler hiç oynamamis ..İstanbul'da ilçeden ilçeye değişiyor galiba hemde benim 10 tane var 10 uda oynamamis.

ben ankara için baktım çankaya ilçesi

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bugün hiç oran alan olmadımı çocuğa baktım pek ilgilenemedim .misal qnb 16.80 veriyordu acaba 14 e düştükten sonra bir gerileme oldumu ..gibi gibi

akbank 17.50 ye çıkartmış

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Bizzat 507 sıfır riskli demiş. Bu arada viopta kaldıraçı teminat miktarını ayarlayarak belirleyebilirsiniz.

https://twitter.com/e507/status/1470...556377601?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    507 nin yazdığı, o an için geçerlidir. Sonraki yazısında negatif yorumu var.

https://twitter.com/e507/status/1471...xZNus0Hbw&s=19

Ben işlem yapanlardan duyduklarıma istinaden söylüyorum.

Neyse, herkes bildiği gibi yapsın :-)

Belki bu işte usta olan bir arkadaş önümüzdeki 2 farklı vade için en az 3 enstrümanda bu işlemleri yaparak (ekstre ile) bize garanti getirisi ispat eder. Biz de bir şey daha öğrenmiş oluruz.

Tşk. Selamlar...

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Öncelikle, bu tip işlem yapmıyorum. Bunu belirtmem lazım. Peki neden ? Borsa ve vadeli işlemlerle ilgili okuduğum yabancı yayınlarda bu tip işlemlerde "kar marjının" "sınırlı" olduğunu ve şelale tarzı düşüşlerde zararla pozisyon kapatma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum. Bu nedenle hiç uğraşmadım.

İşin içine Viop girdiğinde "garanti getiri" yazılmasını aklım almıyor. Twitter da işlemlerini yazan deneyimli traderlar da viop ta bu tip işlemlerde zarar edebildiklerini söylüyorlar (canlı yayında bizzat kulaklarımla duydum).

Sizden ricam şu olabilir; önümüzdeki 2 farklı vade de ve en az 3 hisse de "cüzi miktarlar ile" bu tip işlemler hakkında söylenilenleri ekstre koyarak bize göstermeniz, yani getirinin garanti olduğunu ispat etmeniz. Şimdiden teşekkür:-)

Selamlar...
    İşlem yapmıyorsan niye milletin aklını bulandırıyorsun. Senin zarar dediğin pozisyonlar, adamın 100 lirası vardır. 90 liralık spot alır, 10 lirasıyla 90 liralık viop satarsa, 1'e 9 kaldıraç kullanmış olur. Hissenin yukarı gitmesi durumunda teminat tamamlaması gerekir, bu nedenle zararına pozisyon kapatabilir. Bu işi bilenler 50-50 yaparlar, kaldıraç kullanmadığı içinde getiri garantidir.

7. birde hissede kar marjının yüksek olması tek kriter değildir. Hissenin likit olması gerekir, garanti önermesi bundandır.

Sayfa 172/1019 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •