Bugün tek tutturduğum bu
Printable View
https://twitter.com/TanerGenek/statu...UcjbolcIQ&s=19
Yorumsuz
368.000 takipçisi var.
Buda toplam pasta
https://i.hizliresim.com/rajbatv.PNG
KOÇ HOL:Net Dönem Karı veya Zararı 22.161.882.000
Sokakta yürüyorum bir Whatsapp mesajı endeksi gördün mü sağlam verdiler vs .
Hemen cepten stop oldum sonra daha da düştü sonra toparlamaya başladı hırs yaptım alttan alacağım vermedi vermedi direk daldım sonda bu zarar çıkaracağım diye al ver yapmalar vs .
O kadar hacim yaptım çırak çıktım bu işten .
Komisyon yüzbinde 5.25 onbinde 1.05 .
Daha düştüğünü veren bulursanız haber edersiniz bana
Meksadaki oyuncuyu batırmışlar. 3080 ortalama ile shortlar 3213 ile kapanmış. 10 bin kontrat
İş shorttan havlu atmış, longa geçmiş hızını alamayıp.
Öteki vadeye felan taşıma yapmışlar mı
Poz taşımalar olmuş
YKB ekim vadede şhort açmiş
ekim vade pasta
https://i.hizliresim.com/a6lykth.PNG
Ekim vade toplam
https://i.hizliresim.com/85c4di4.PNG
Abka hocam geçmiş olsun. Sen kurt borsacısın böyle zamanları çok yaşamışsındır sana koymaz da zarlar hep hileli burada. Her türlü alevereyi,dalavereyi ketenpereyi beklemek lazım. Ben de stop emri girmemiştim bir bakalım diye piyasa tam tersine döndü ben stoplayana kadar kara geçti pozisyon açılışına göre uçuk bir karla kapandı.
Bu forumda birbirimize çok paramız geçmiştir yine geçer. Genç çok burada, yazmasa da okuyan iyi biliyorum. Tecrübelerinizi paylaşmayı unutmayın lütfen.
ne yazdığını göremiyorum engellemiş, kesinlikle gereksiz bir tiptir , işi gücü kendisini övmektir , insanlar niye bu tiplere itibar eder
bunun sebebi bence şu: 2 kıytırık grafik falan atınca teknikçi oluyorsun ya , özeniyorlar
twiterde bir hisseyi aradığında önüne çıkan şey ,o hisse hakkında yüzlerce grafik atan kişiyle karşılaşıyorsun ,hazır bulmuşken engelliyorum bu tipleri ama bitmiyorlar onun için vaz geçtim
grafik nedir trend harici bir halt değildir , ahmet mergeni , ne bileyim halil reçberi şusu busu zamanın da eğitim adı altında iyi para kazandılar bu dandik grafik hikayelerinden ve hala bunlara inananlar var
siz Ahmet Mergeni , Halil Reçberi bir kez olsun Bloomberg tv gördünüz mü, çıkarmazlar kardeşim
Ohh orama da fiskirt akşam seansinda hala fiskirtiyor
arkadaş 23 puana düşürdüğü makası 70 puana çıkarıyor. işte biz bu oyuncu ile dans etmeye çalışıyoruz. işi gücü milleti terse atmak.
bugun ogleden sonrs hic bakmadim..nolmus boylr bu nasil bir gunluk cubuktur yahu iyice boqu cikmis artik..kimbilir kac kisi patates oldu viop ta..
https://serbestiyet.com/haberler/oze...nlandi-100686/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüş başlamadan önce tahmin ettiydim bugün bişiiler olucağını, 6.his olmalı
Flat bi şekilde düşüşü izledim sonra sert bir şekilde fışkırtmayı izledim, zarlar hileli de olsa bu adrenalinin yeri başka oluy, fazla bi zaiyat almadım şort maliyetimi 40 puan iyileştirebildim ama herif akabinde 50 puan soktu. Bu makas varya bu makas işte onla bizi dövüyor aslında tırt bu,çok iyi viobcu deel :drunk:
Yine zevke getiriyor beni vicdansız
Zevkim dorukları nasıl olur
Akşam seansı en yüksek rakamdan kapanış
Zabaha artı GAP işte o zaman doruk zevk oranına ulaşırım
kimsin lan sen aklının yettiği şeylerle uğraş işin gücün millete bok atmak halil reçber miş bu kadar kafan basıyor dememkki bu borsaya.Geçen geldin buraya ortaya dangalakça graflar dedin sonra sildin yazdığını ben graf atıyorum , sana ne milletin grafından RED butonu var ne bakıyorsun ozaman .Konuşmalarına dikkat et adama sorarlar .
Dallamalık para ile değilki bak bende senin gibi ortaya yazıyorum , teknik le ilgili bok atıyorlar ulan ne işiniz var benim sayfama giriyorsunuz , niye takip ediyorsunuz.LAVUK
su cubugun uzerine bi 30 bin koydum 3500 caizdir short giymek icin..zalıma zalımlık napim baska😳😳😳
sizler viop hisse takas bilanço vs konuşurken şu anda ulu reisimizi dünyadaki milyarlarca insandan biri kandırıyor olabilir.
o kadar çok bilgi kirliliği oldu ki anlamak mümkün değil. kim kandırabilir derseniz benim favorim bu sefer putin.
bak bunları yazıp böyle bar yapıyorlar bu borsada varmı başka böyle yazan çizen.
kafanızın bastığı işi yapın , varsa bilginiz koyarsınız buraya yok teknik şöyle yok böyle yuvarlama değil .
laf atanların çoğu bir bok bilmiyor bu net, ama utanmadan eleştirdikleri insanların sayfalarından çıkmıyor .
Bu akşam kavga çıkması normal, çok sert bi gün yaşadık.
Bence kazanan haklıdır, yabcak bişii yok
Enkai bilanço bu dönemin en kötülerinden biri oldu. Bu taahhütçülere yatırım yapılmaz ne yapacakları belli olmuyor. İlk çeyrek Tkfen bu çeyrek Enka berbat bilançolar
Bunun gibi mallar bitmedi bu pazarda bir tane faydalı bir hareketi yoktur.
Varsa bunu yaptım desin koysun .S.G.O
bozgurt hucaa..hanki havfanat türüydü unuttum yediği ayaz mayaz unutmez neyim hesabi ben haziran vade long kazigini bu şerrodan cikaracam ve yine shortla..ama aceleye gerek yok..sifir poz bak hic kavga ediyim mi,etmimmmm😋😋😋 zengin olmak isteyen iztresss olur,fakir olmak isteyene bu ülke cennet zati..akşam yatayon sabah daha fakirsin 🤣😂
Teknikniçi sistemci 3050/30 arası bastı shortu batırmadan bırakacağını sanmıyorum
topiğe en büyük katkım bu işlere yeni başlamış ahalinin grafik hikayelirine inanmamalarını zamanlarını bu dandik işlere harcamamalırına ikna etmeye çalışıyorum
sen inanabilirsin belli ki akıl yerine kıçını kullanıyorsun , mumdur , destek direçtir. kıldır ,tüydür analizi demek ,
anal= kıç , analiz : kıçından uydurmaktır
olm sana bile yardımcı olmaya çalışıyorum ama kadir kıymet bilmiyorsun , tüü senin aklına