Sayfa 173/1000 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop XLIII

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    ne yazdığını göremiyorum engellemiş, kesinlikle gereksiz bir tiptir , işi gücü kendisini övmektir , insanlar niye bu tiplere itibar eder
    bunun sebebi bence şu: 2 kıytırık grafik falan atınca teknikçi oluyorsun ya , özeniyorlar
    twiterde bir hisseyi aradığında önüne çıkan şey ,o hisse hakkında yüzlerce grafik atan kişiyle karşılaşıyorsun ,hazır bulmuşken engelliyorum bu tipleri ama bitmiyorlar onun için vaz geçtim
    grafik nedir trend harici bir halt değildir , ahmet mergeni , ne bileyim halil reçberi şusu busu zamanın da eğitim adı altında iyi para kazandılar bu dandik grafik hikayelerinden ve hala bunlara inananlar var
    siz Ahmet Mergeni , Halil Reçberi bir kez olsun Bloomberg tv gördünüz mü, çıkarmazlar kardeşim

Bence BBHT grafikçileri çıkarmaz kendi ayağına sıkmış olur. BBHT sonuçta haber kanalı.

Milletin de kafası karışır, grafikçiye mi inanalım yoksa Bloomberg'e açıklama yapan yetkiliye mi diye düşünür.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gözüme çok zayıf duruyor gibi gelmeye başladı. Kesin bi iş çeviriyor bu, du bakalın nolucak
    Düşüş başlamadan önce tahmin ettiydim bugün bişiiler olucağını, 6.his olmalı
    Flat bi şekilde düşüşü izledim sonra sert bir şekilde fışkırtmayı izledim, zarlar hileli de olsa bu adrenalinin yeri başka oluy, fazla bi zaiyat almadım şort maliyetimi 40 puan iyileştirebildim ama herif akabinde 50 puan soktu. Bu makas varya bu makas işte onla bizi dövüyor aslında tırt bu,çok iyi viobcu deel
    Hamdım Piştim Yandım

4. Yine zevke getiriyor beni vicdansız

Zevkim dorukları nasıl olur

Akşam seansı en yüksek rakamdan kapanış

Zabaha artı GAP işte o zaman doruk zevk oranına ulaşırım

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    ne yazdığını göremiyorum engellemiş, kesinlikle gereksiz bir tiptir , işi gücü kendisini övmektir , insanlar niye bu tiplere itibar eder
    bunun sebebi bence şu: 2 kıytırık grafik falan atınca teknikçi oluyorsun ya , özeniyorlar
    twiterde bir hisseyi aradığında önüne çıkan şey ,o hisse hakkında yüzlerce grafik atan kişiyle karşılaşıyorsun ,hazır bulmuşken engelliyorum bu tipleri ama bitmiyorlar onun için vaz geçtim
    grafik nedir trend harici bir halt değildir , ahmet mergeni , ne bileyim halil reçberi şusu busu zamanın da eğitim adı altında iyi para kazandılar bu dandik grafik hikayelerinden ve hala bunlara inananlar var
    siz Ahmet Mergeni , Halil Reçberi bir kez olsun Bloomberg tv gördünüz mü, çıkarmazlar kardeşim
    kimsin lan sen aklının yettiği şeylerle uğraş işin gücün millete bok atmak halil reçber miş bu kadar kafan basıyor dememkki bu borsaya.Geçen geldin buraya ortaya dangalakça graflar dedin sonra sildin yazdığını ben graf atıyorum , sana ne milletin grafından RED butonu var ne bakıyorsun ozaman .Konuşmalarına dikkat et adama sorarlar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Dallamalık para ile değilki bak bende senin gibi ortaya yazıyorum , teknik le ilgili bok atıyorlar ulan ne işiniz var benim sayfama giriyorsunuz , niye takip ediyorsunuz.LAVUK
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yine zevke getiriyor beni vicdansız

Zevkim dorukları nasıl olur

Akşam seansı en yüksek rakamdan kapanış

Zabaha artı GAP işte o zaman doruk zevk oranına ulaşırım
    bu kadar makasa dediğini yaparsa eline verirler. 3170 altına kayar burası ilerleyen saatlerde, o kadar da uzun boylu değil yani.

8.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Yükselişin sağlıklı devam edebilmesi için 2950-3050 bandına bir gevşeme gerekli...

Kademelerde boşluklar var.

Pala 'nın önce 3.kata çıkarıp oradan aşağı atmak gibi bir niyeti yoksa tabii...

Beklentim birebir gerçekleşti. Son birkaç gündür her sabah düzenli girdiğim 2900-3100 arası ek long emirlerimin bir kısmı bugün gerçekleşti.

Düzeltme tamam. Artık 10 kaplan gücündeyiz.
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

Sayfa 173/1000 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •