Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    ne yazdığını göremiyorum engellemiş, kesinlikle gereksiz bir tiptir , işi gücü kendisini övmektir , insanlar niye bu tiplere itibar eder
    bunun sebebi bence şu: 2 kıytırık grafik falan atınca teknikçi oluyorsun ya , özeniyorlar
    twiterde bir hisseyi aradığında önüne çıkan şey ,o hisse hakkında yüzlerce grafik atan kişiyle karşılaşıyorsun ,hazır bulmuşken engelliyorum bu tipleri ama bitmiyorlar onun için vaz geçtim
    grafik nedir trend harici bir halt değildir , ahmet mergeni , ne bileyim halil reçberi şusu busu zamanın da eğitim adı altında iyi para kazandılar bu dandik grafik hikayelerinden ve hala bunlara inananlar var
    siz Ahmet Mergeni , Halil Reçberi bir kez olsun Bloomberg tv gördünüz mü, çıkarmazlar kardeşim
    kimsin lan sen aklının yettiği şeylerle uğraş işin gücün millete bok atmak halil reçber miş bu kadar kafan basıyor dememkki bu borsaya.Geçen geldin buraya ortaya dangalakça graflar dedin sonra sildin yazdığını ben graf atıyorum , sana ne milletin grafından RED butonu var ne bakıyorsun ozaman .Konuşmalarına dikkat et adama sorarlar .

2. Dallamalık para ile değilki bak bende senin gibi ortaya yazıyorum , teknik le ilgili bok atıyorlar ulan ne işiniz var benim sayfama giriyorsunuz , niye takip ediyorsunuz.LAVUK

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kimsin lan sen aklının yettiği şeylerle uğraş işin gücün millete bok atmak halil reçber miş bu kadar kafan basıyor dememkki bu borsaya.Geçen geldin buraya ortaya dangalakça graflar dedin sonra sildin yazdığını ben graf atıyorum , sana ne milletin grafından RED butonu var ne bakıyorsun ozaman .Konuşmalarına dikkat et adama sorarlar .
    zaten bloklusun ama grafik denilince hoplamışın , kim ne yapsın senin grafigini ham çökelek
    ..S.G

4.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    zaten bloklusun ama grafik denilince hoplamışın , kim ne yapsın senin grafigini ham çökelek
    ..S.G
    Dallama gibi gezersin buralarda var mı bir katkın topiğe yok , sayfama ne giriyorsun çakal , taneri beğenmiyorsan ne takip etmeye çalışıyorsun kendinle çelişen asalaksın anlaşılan.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dallama gibi gezersin buralarda var mı bir katkın topiğe yok , sayfama ne giriyorsun çakal , taneri beğenmiyorsan ne takip etmeye çalışıyorsun kendinle çelişen asalaksın anlaşılan.
    topiğe en büyük katkım bu işlere yeni başlamış ahalinin grafik hikayelirine inanmamalarını zamanlarını bu dandik işlere harcamamalırına ikna etmeye çalışıyorum
    sen inanabilirsin belli ki akıl yerine kıçını kullanıyorsun , mumdur , destek direçtir. kıldır ,tüydür analizi demek ,
    anal= kıç , analiz : kıçından uydurmaktır
    olm sana bile yardımcı olmaya çalışıyorum ama kadir kıymet bilmiyorsun , tüü senin aklına

6.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    topiğe en büyük katkım bu işlere yeni başlamış ahalinin grafik hikayelirine inanmamalarını zamanlarını bu dandik işlere harcamamalırına ikna etmeye çalışıyorum
    sen inanabilirsin belli ki akıl yerine kıçını kullanıyorsun , mumdur , destek direçtir. kıldır ,tüydür analizi demek ,
    anal= kıç , analiz : kıçından uydurmaktır
    olm sana bile yardımcı olmaya çalışıyorum ama kadir kıymet bilmiyorsun , tüü senin aklına
    bak kendini ne güzel tarif etmişin kıçını oturmak için kullan , beynini de bu işler için ama anlaşılan sen ters doğmuşun .
    sıkıntı değil senide düzeltiriz bundan öncekiler gibi sağlam kıçın sağlam beynin olacak rahat ol.
    ilk ders senin gibileri hem dirençte hem destekte yapıştırıyor teknikçiler bu yüzden bizleri unutamıyorsunuz .Demekki işimizi güzel yapıyoruz UNUTMA bizi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •