Sayfa 174/1000 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vob akıl işi değil..En eskilerdenim.

Bu ifadeyi rahatlıkla kullanabilirim.Dayak yemiş gibi oluyorsun.Tonlarca kardan zarara geçmek...

Hisse işi gerçekten temiz-huzurlu..tamamen oraya geçip yatırım yapacağım.
    Hah işte böyle....
    Alkışlıyorum....

2. su cubugun uzerine bi 30 bin koydum 3500 caizdir short giymek icin..zalıma zalımlık napim baska😳😳😳

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kimsin lan sen aklının yettiği şeylerle uğraş işin gücün millete bok atmak halil reçber miş bu kadar kafan basıyor dememkki bu borsaya.Geçen geldin buraya ortaya dangalakça graflar dedin sonra sildin yazdığını ben graf atıyorum , sana ne milletin grafından RED butonu var ne bakıyorsun ozaman .Konuşmalarına dikkat et adama sorarlar .
    zaten bloklusun ama grafik denilince hoplamışın , kim ne yapsın senin grafigini ham çökelek
    ..S.G

sizler viop hisse takas bilanço vs konuşurken şu anda ulu reisimizi dünyadaki milyarlarca insandan biri kandırıyor olabilir.

o kadar çok bilgi kirliliği oldu ki anlamak mümkün değil. kim kandırabilir derseniz benim favorim bu sefer putin.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de 2850 altı saatlik kapanışlarda dikkat edilmeli ,
    formasyon çalışırsa 2790 bandı hedef.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

şort pozisyon kapandı
    bak bunları yazıp böyle bar yapıyorlar bu borsada varmı başka böyle yazan çizen.
    kafanızın bastığı işi yapın , varsa bilginiz koyarsınız buraya yok teknik şöyle yok böyle yuvarlama değil .
    laf atanların çoğu bir bok bilmiyor bu net, ama utanmadan eleştirdikleri insanların sayfalarından çıkmıyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    bu kadar makasa dediğini yaparsa eline verirler. 3170 altına kayar burası ilerleyen saatlerde, o kadar da uzun boylu değil yani.
    Bilemem dayı yaparsa şaşırmam
    Yaparsa doruklara gelirim

7. Bu akşam kavga çıkması normal, çok sert bi gün yaşadık.
    Bence kazanan haklıdır, yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    zaten bloklusun ama grafik denilince hoplamışın , kim ne yapsın senin grafigini ham çökelek
    ..S.G
    Dallama gibi gezersin buralarda var mı bir katkın topiğe yok , sayfama ne giriyorsun çakal , taneri beğenmiyorsan ne takip etmeye çalışıyorsun kendinle çelişen asalaksın anlaşılan.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 174/1000 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •