tavan serisi bitmiş herhal..
artık kendi yolunu belirlese ne iyi olurdu..
Printable View
tavan serisi bitmiş herhal..
artık kendi yolunu belirlese ne iyi olurdu..
Bugunku kapanis kritik..580 alti kaparsa o meshur 540 bosluguna dönebilir..600 üstünde kaparsa tekrar yönünü yukari cevirebilir teknik olarak..bugunku kapanisa göre kisa vadeli aksiyonumu belirleyecegim..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eyvallah, çok katkı sunulacak şey var esasen ancak patron mundar bir tip olunca herşey havada kalıyor maalesef. Bu şirketin yatırımcılarının en büyük şanssızlığı hiçbir zaman sektörünün ve temelinin patronu yüzünden öne çıkamamış olmasıdır. Dedem öyle baskın bir şerro ki bu şirkette temeli de sektörü de bilançoyu da hiç ederek insanları öğüttü, öğütüyor. Allaha şükür ki böyle bir şerronun hissesinde bile sıfır maliyet stratejimi hayata geçirebildim, gözüm açık gitmez artık. Darısı tüm halis niyetli dostlarında başına.
https://invst.ly/riyct
karton ...saatlik
584 hedefine gelmiştir.
çift tepe bana göre çalışmıştır
artık yeni yollar arayacaktır
ama burada yatay yapar çıkar
ama düşüşe devam eder
tabi bence..
Dedeeeemmm dur etme eyleme, devreleri, kafaları kesmeeeee. Sütlerini içip ekranın başına geçen kısa paçalı hayatı pembe gören idealist ergen kardeşlerimizin umutlarını kırma dedeeeeem. Anlıyorum 85 yaşında feleğin çemberinden parande atarak geçmiş bir büyükleri olarak onlara hayatın nasıl bir şey olduğunu gösterip nesiller arası tecrübe transferi-pişirme harekatı yapmak istiyorsun ammma bunu acıtmadan da yapabilirsin dedemmm. Bize yaptın onlara yapma dedemmmm. Neneme selamlar