Sayfa 352/865 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. tavan serisi bitmiş herhal..

artık kendi yolunu belirlese ne iyi olurdu..

2. Bugunku kapanis kritik..580 alti kaparsa o meshur 540 bosluguna dönebilir..600 üstünde kaparsa tekrar yönünü yukari cevirebilir teknik olarak..bugunku kapanisa göre kisa vadeli aksiyonumu belirleyecegim..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bugunku kapanis kritik..580 alti kaparsa o meshur 540 bosluguna dönebilir..600 üstünde kaparsa tekrar yönünü yukari cevirebilir teknik olarak..bugunku kapanisa göre kisa vadeli aksiyonumu belirleyecegim..ytdegildir

Size karşı haksızlık etmişim yakın geçmişte, aklı başında realist insansınız, burada ki yeni yetme toylardan çok farklısınız. Tecrübelisiniz belli. Kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın, halkınızı helal edin.
    Cahillik mutluluktur!

4.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Size karşı haksızlık ettim yakın geçmişte, aklı başında realist insansınız. Tecrübelisiniz belli. Kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın, halkınızı helal edin.
    Kimse kimsenin kalbini kirmasin..zaten borsa stresli bir mecra bir de insanlarla ugrasmaya gerek yok..paydas iseniz katki vermeye calisin derim sadece..bol sans

5.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Kimse kimsenin kalbini kirmasin..zaten borsa stresli bir mecra bir de insanlarla ugrasmaya gerek yok..paydas iseniz katki vermeye calisin derim sadece..bol sans

Eyvallah, çok katkı sunulacak şey var esasen ancak patron mundar bir tip olunca herşey havada kalıyor maalesef. Bu şirketin yatırımcılarının en büyük şanssızlığı hiçbir zaman sektörünün ve temelinin patronu yüzünden öne çıkamamış olmasıdır. Dedem öyle baskın bir şerro ki bu şirkette temeli de sektörü de bilançoyu da hiç ederek insanları öğüttü, öğütüyor. Allaha şükür ki böyle bir şerronun hissesinde bile sıfır maliyet stratejimi hayata geçirebildim, gözüm açık gitmez artık. Darısı tüm halis niyetli dostlarında başına.
    Cahillik mutluluktur!

6. Hedef nedir ? Satın sertol
    Oğlumun hissesi sanırım ben de alacağı
     Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Yatırım teşviki kullanılan tutar kartn için düşük bir miktar modernizasyon yapıp vergilerden düşüyor tabiki olumlu bunlar masraf düşürücü yatırımlar ..
    Bedelsiz ile hiç bir bağı yok benim bedelsiz beklentim de yok ama olursa iyi olur tabi..

Zirveden %10 düşünce kutlamalara başlayanlar olmuş onlara gülüyorum, itiraf ediyorum şirketi güzelleme yapmaya 440 dan başladım o zaman burda hesapların %90 ı küfür ediyordu neyseki bu oran %40 a düştü .
    Bilinçli paydaş arttı çok şükür .

Diğerleri için Ne demiş büyüklerimiz kaçacaksın onlardan [emoji16][emoji16]

Bilançoya kadar ekstra bir bilgi olmazsa paylaşım yapmayacağım, onların amacını, bizi yormak sattırmak olarak kabul edip uzak duruyorum..

Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize

Sağlıcakla kalın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    çift dip desdeği 619 imiş.

altında kapanış yaptık.

yarın üzerine atıp kalırsa ne ala.

yoksa çift tepe düşüş hedefi 585 tl dir

tabi olacak demek değil

ama olabilir.

aynı zamandada düşüş tirendimiz oldu.

tabi bence.

https://invst.ly/rinha

saatliktir.

https://invst.ly/riyct

karton ...saatlik

584 hedefine gelmiştir.

çift tepe bana göre çalışmıştır

artık yeni yollar arayacaktır

ama burada yatay yapar çıkar

ama düşüşe devam eder

tabi bence..

8. Dedeeeemmm dur etme eyleme, devreleri, kafaları kesmeeeee. Sütlerini içip ekranın başına geçen kısa paçalı hayatı pembe gören idealist ergen kardeşlerimizin umutlarını kırma dedeeeeem. Anlıyorum 85 yaşında feleğin çemberinden parande atarak geçmiş bir büyükleri olarak onlara hayatın nasıl bir şey olduğunu gösterip nesiller arası tecrübe transferi-pişirme harekatı yapmak istiyorsun ammma bunu acıtmadan da yapabilirsin dedemmm. Bize yaptın onlara yapma dedemmmm. Neneme selamlar
    Cahillik mutluluktur!

Sayfa 352/865 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •