Sayfa 351/865 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Kent var Marlboro var yanında da Amerikan Kart10 u var

Twiterda bir perkane var dı bi zamanlar demek buradaymış😅😅😅

2.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    İşimize bakalım herkes rengini belli etti sayfanın kalitesi arttı son günlerde güzel bilgiler geliyor paydaşlarla teşekkürler..

Bu demek değil herşey toz pembe, yapıcı eleştirilere aslında açız topik olarak.. dede mede dışında şirketin yapısal sorunları varsa bulmak zorundayız inşallah yoktur..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Acaba bedelsiz için yatırım teşvik sürecinin bitişi bekleniyor olabilir mi?
    Yani teknik olarak böyle bir kural var mıdır?
    Bir de bu süreç sonunda - eğer algıladığım gibi ise yani yatırımla ilgili son ödemelerin yapılacağı bir süreçse bu (Sn Turquazın dediği gibi de olabilir, yani bu yatırımın bittiği ama ödemelerin bitmediği bir durumda olabilir) - özkaynaklarda ve karlılıkta ciddi bir fark olabilir mi acaba?
    Sonuçta birisi pd/dd'yi diğeri de F/K oranlarını etkiliyor.

3. Şu dikkatimi çekiyor, kağıt diplerde sürünürken eskiler hariç yazan çizen yok. Belli bir yükseliş sonrası ise güzellemeler, beklentilerin yükselmesi ile ilgili yazıların çoğalması, önümüzdeki sürece bakalım geçmişi boşverin denmesi, hatta ve hatta patrona teşekkürler! edilmesi bana pek manidar geliyor. Bazı şeyleri kanıtlamak için Firmaların ihracat ile ilgili belgelerinin paylaşılması ayrıca düşündürücü. Yanlış biliyor olabilirim, bu belgeler ya firmadan temin edilir, ya gümrük işlerini yapan firmadan, ya da gümrükten. Ayrıca bunların paylaşılması da suçtur diye biliyorum. Neyse kusura bakmayın yine sesli düşündüm. [emoji16][emoji16][emoji16]

4.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku

Acaba bedelsiz için yatırım teşvik sürecinin bitişi bekleniyor olabilir mi?
    Yani teknik olarak böyle bir kural var mıdır?
    Bir de bu süreç sonunda - eğer algıladığım gibi ise yani yatırımla ilgili son ödemelerin yapılacağı bir süreçse bu (Sn Turquazın dediği gibi de olabilir, yani bu yatırımın bittiği ama ödemelerin bitmediği bir durumda olabilir) - özkaynaklarda ve karlılıkta ciddi bir fark olabilir mi acaba?
    Sonuçta birisi pd/dd'yi diğeri de F/K oranlarını etkiliyor.
    Bence yatirim tesvik surecinin bitisiyle yuksek bdsz verme ihtimali artiyor..sn Turquaz in dikkat cektigi nokta da kayda deger ama sayet kredi ödemeleri bitecekse bu sirkette rahatlamaya yol acacaktir 2021 2.ceyrekten itibaren..bdsz vermese bile bu nevi yatirimlarini tamamlamis sirketler ön plana cikabilir..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Yeni yatırım, renovasyon vs. Bişeyler bulur ünal cım. Polyanna cılığı çook gördük buralarda. Ağam paşam ünal ım her seferinde yeni giderler yarattı. Geçmiş geleceğin aynasıdır. Bu görüşümü not aldım, ileride paylaşırım[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bence yatirim tesvik surecinin bitisiyle yuksek bdsz verme ihtimali artiyor..sn Turquaz in dikkat cektigi nokta da kayda deger ama sayet kredi ödemeleri bitecekse bu sirkette rahatlamaya yol acacaktir 2021 2.ceyrekten itibaren..bdsz vermese bile bu nevi yatirimlarini tamamlamis sirketler ön plana cikabilir..ytdegildir

6. Dedem yavaş vur. Bilançocu, Amerikanya ya ihracatçı gençlerin canını acıtıyorsun. Bak dedem bu gençler idealist, hevesli gençler. Yapma dedem onlar etti sen etme, heveslerini kırma.
    Cahillik mutluluktur!

7.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku

580 e gelse de biraz daha koklesek....Dusse de kinussak die bekkeyen sizofrenleri engeleyince sizlerin guzel yorumlari hemen ortaya cikiyor...şizo olmus millet

Yatırım teşviki kullanılan tutar kartn için düşük bir miktar modernizasyon yapıp vergilerden düşüyor tabiki olumlu bunlar masraf düşürücü yatırımlar ..
    Bedelsiz ile hiç bir bağı yok benim bedelsiz beklentim de yok ama olursa iyi olur tabi..

Zirveden %10 düşünce kutlamalara başlayanlar olmuş onlara gülüyorum, itiraf ediyorum şirketi güzelleme yapmaya 440 dan başladım o zaman burda hesapların %90 ı küfür ediyordu neyseki bu oran %40 a düştü .
    Bilinçli paydaş arttı çok şükür .

Diğerleri için Ne demiş büyüklerimiz kaçacaksın onlardan [emoji16][emoji16]

Bilançoya kadar ekstra bir bilgi olmazsa paylaşım yapmayacağım, onların amacını, bizi yormak sattırmak olarak kabul edip uzak duruyorum..

Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize

Sağlıcakla kalın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 351/865 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •