Acaba bedelsiz için yatırım teşvik sürecinin bitişi bekleniyor olabilir mi?
Yani teknik olarak böyle bir kural var mıdır?
Bir de bu süreç sonunda - eğer algıladığım gibi ise yani yatırımla ilgili son ödemelerin yapılacağı bir süreçse bu (Sn Turquazın dediği gibi de olabilir, yani bu yatırımın bittiği ama ödemelerin bitmediği bir durumda olabilir) - özkaynaklarda ve karlılıkta ciddi bir fark olabilir mi acaba?
Sonuçta birisi pd/dd'yi diğeri de F/K oranlarını etkiliyor.
Şu dikkatimi çekiyor, kağıt diplerde sürünürken eskiler hariç yazan çizen yok. Belli bir yükseliş sonrası ise güzellemeler, beklentilerin yükselmesi ile ilgili yazıların çoğalması, önümüzdeki sürece bakalım geçmişi boşverin denmesi, hatta ve hatta patrona teşekkürler! edilmesi bana pek manidar geliyor. Bazı şeyleri kanıtlamak için Firmaların ihracat ile ilgili belgelerinin paylaşılması ayrıca düşündürücü. Yanlış biliyor olabilirim, bu belgeler ya firmadan temin edilir, ya gümrük işlerini yapan firmadan, ya da gümrükten. Ayrıca bunların paylaşılması da suçtur diye biliyorum. Neyse kusura bakmayın yine sesli düşündüm. [emoji16][emoji16][emoji16]
Bence yatirim tesvik surecinin bitisiyle yuksek bdsz verme ihtimali artiyor..sn Turquaz in dikkat cektigi nokta da kayda deger ama sayet kredi ödemeleri bitecekse bu sirkette rahatlamaya yol acacaktir 2021 2.ceyrekten itibaren..bdsz vermese bile bu nevi yatirimlarini tamamlamis sirketler ön plana cikabilir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dedem yavaş vur. Bilançocu, Amerikanya ya ihracatçı gençlerin canını acıtıyorsun. Bak dedem bu gençler idealist, hevesli gençler. Yapma dedem onlar etti sen etme, heveslerini kırma.
Cahillik mutluluktur!
Yatırım teşviki kullanılan tutar kartn için düşük bir miktar modernizasyon yapıp vergilerden düşüyor tabiki olumlu bunlar masraf düşürücü yatırımlar ..
Bedelsiz ile hiç bir bağı yok benim bedelsiz beklentim de yok ama olursa iyi olur tabi..
Zirveden %10 düşünce kutlamalara başlayanlar olmuş onlara gülüyorum, itiraf ediyorum şirketi güzelleme yapmaya 440 dan başladım o zaman burda hesapların %90 ı küfür ediyordu neyseki bu oran %40 a düştü .
Bilinçli paydaş arttı çok şükür .
Diğerleri için Ne demiş büyüklerimiz kaçacaksın onlardan [emoji16][emoji16]
Bilançoya kadar ekstra bir bilgi olmazsa paylaşım yapmayacağım, onların amacını, bizi yormak sattırmak olarak kabul edip uzak duruyorum..
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Sağlıcakla kalın
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri