Acaba bedelsiz için yatýrým teþvik sürecinin bitiþi bekleniyor olabilir mi?
Yani teknik olarak böyle bir kural var mýdýr?
Bir de bu süreç sonunda - eðer algýladýðým gibi ise yani yatýrýmla ilgili son ödemelerin yapýlacaðý bir süreçse bu (Sn Turquazýn dediði gibi de olabilir, yani bu yatýrýmýn bittiði ama ödemelerin bitmediði bir durumda olabilir) - özkaynaklarda ve karlýlýkta ciddi bir fark olabilir mi acaba?
Sonuçta birisi pd/dd'yi diðeri de F/K oranlarýný etkiliyor.
Þu dikkatimi çekiyor, kaðýt diplerde sürünürken eskiler hariç yazan çizen yok. Belli bir yükseliþ sonrasý ise güzellemeler, beklentilerin yükselmesi ile ilgili yazýlarýn çoðalmasý, önümüzdeki sürece bakalým geçmiþi boþverin denmesi, hatta ve hatta patrona teþekkürler! edilmesi bana pek manidar geliyor. Bazý þeyleri kanýtlamak için Firmalarýn ihracat ile ilgili belgelerinin paylaþýlmasý ayrýca düþündürücü. Yanlýþ biliyor olabilirim, bu belgeler ya firmadan temin edilir, ya gümrük iþlerini yapan firmadan, ya da gümrükten. Ayrýca bunlarýn paylaþýlmasý da suçtur diye biliyorum. Neyse kusura bakmayýn yine sesli düþündüm. [emoji16][emoji16][emoji16]
Bence yatirim tesvik surecinin bitisiyle yuksek bdsz verme ihtimali artiyor..sn Turquaz in dikkat cektigi nokta da kayda deger ama sayet kredi ödemeleri bitecekse bu sirkette rahatlamaya yol acacaktir 2021 2.ceyrekten itibaren..bdsz vermese bile bu nevi yatirimlarini tamamlamis sirketler ön plana cikabilir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dedem yavaþ vur. Bilançocu, Amerikanya ya ihracatçý gençlerin canýný acýtýyorsun. Bak dedem bu gençler idealist, hevesli gençler. Yapma dedem onlar etti sen etme, heveslerini kýrma.
Cahillik mutluluktur!
Yatýrým teþviki kullanýlan tutar kartn için düþük bir miktar modernizasyon yapýp vergilerden düþüyor tabiki olumlu bunlar masraf düþürücü yatýrýmlar ..
Bedelsiz ile hiç bir baðý yok benim bedelsiz beklentim de yok ama olursa iyi olur tabi..
Zirveden %10 düþünce kutlamalara baþlayanlar olmuþ onlara gülüyorum, itiraf ediyorum þirketi güzelleme yapmaya 440 dan baþladým o zaman burda hesaplarýn %90 ý küfür ediyordu neyseki bu oran %40 a düþtü .
Bilinçli paydaþ arttý çok þükür .
Diðerleri için Ne demiþ büyüklerimiz kaçacaksýn onlardan [emoji16][emoji16]
Bilançoya kadar ekstra bir bilgi olmazsa paylaþým yapmayacaðým, onlarýn amacýný, bizi yormak sattýrmak olarak kabul edip uzak duruyorum..
Allah mahçup etmesin inþallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Saðlýcakla kalýn
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri