Pangaci ustad candir. Acc tahmin edilemez bir fon. Suprize acik.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pangaci ustad candir. Acc tahmin edilemez bir fon. Suprize acik.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OBP tavsiyesi verdim üstadım.:) Yılbaşından bugüne kaybettirdiği bir ay hiç olmamış. Getirisi de mevduatın gayet üzerinde. Umarım bu tavsiye bahtsız bedevi durumuna dönüşmez.:) Yalnız şöyle bir şey dikkatimi çekti, tablodan bakıyorum Haziran ayındaki genel yükselişe % 4.89 luk gibi harika bir oranla eşlik etmiş. Ancak Kasım ayındaki genel yükselişte aynı performansı gösterememiş. Yine de % 2.16 iyi bir oran hakkını yememek lazım.
0.46 değerini portföyde olduğu için MKK'dan hesapladım. Ordaki değer gerçek fiyat oluyor. Bazı fonlar MKK'ya bildirimi çabuk yapıyorlar o yüzden sizde hafta sonları MKK'dan portföyünüzdeki fonların fiyatını hesaplayabilirsiniz.
Güzel bir seçim olmuş üstadım. Gerçi son günlerde yerinde sayıyor biraz. OBP genelde %10-15 civarında hisse ile gidiyor. Bir ara kontrol etmiştim portföyü nasıl şekillendiriyorlar diye %30-35'lere çıktığıda olmuştu hisse oranının. Dediğiniz zaman aralığına belki hazırlıksız yakalanmıştır.