Sayfa 356/1000 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ama burada eleştirildikçe büyüklüğü arttı,
    Nerden geldi bu kadar insan?
    Memlektte fon bilinci yok pek.
    Kulaktan kulağa yayılıyor demekki.

Gerçi çok çok dediğimizde 968 kişi ama gene de merak konusu.
    Fonun büyüklüğüne kişi olarak değilde sermaye büyüklüğüne bakarak değerlendirmek daha doğru olur. Teziniz doğru. Yani bir taksi ile bir Tır ın hareket kabiliyeti aynı olur mu? Fon yönetilmesinde de olay budur.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    O biraz risk algısıyla da ilgili üstadım GPG'ye birçok kişi portföyünün büyük bir kısmını koyarak girebilir TCD'ye kim portföyünün büyük bir kısmını koyar dersek bir Webster ben tamamını koyarım der herhalde
    Mustafa ayakları yere basan sağlam yorumlar yapıyorsun. Son cümlen beni gülümsetti.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu günlerde şöyle bir fon bulmamız faydalı olacak.
    Bu öyle bir fon olacakki normalde PPF kadar getirecek, ama döviz artışına duyarlı da olacak, olası bir döviz atağını ıskalamamış olacağız, ama döviz yerinde sayarken de hiç değilse PPF kadar getirecek bizi yaya bırakmayacak.

KUB'a baktım uymuyor, döviz ne yapmışsa oda onu yapmış, döviz yerinde sayarken getiri yok gibi.
    KRF'nin ne yaptığını çözemedim.KRF geçen yıl Ağustos döviz atağında dip yapmış, ama dövize endekli tahvil içeriyor.

Dövizin yavaş yavaş kıpırdayacağını var sayarsak, onla birlikte giden ama durakladığındada hafif hafif artan fon lazım
    İlgililere duyurulur.
    Dediğiniz gibi bir fon bulmak çok zor FNO'yu inceledim geçen gün Finansın fonu olduğu için hisse dağılımında kendi BYF'lerinide almışlar %5 civarı USDTRF, %4 civarı GLDTRF ve %3 civarında da GMSTRF içeriyor. Yani portföyünün yaklaşık %13-14 döviz ve dövize duyarlı varlık içeriyor Yıllık getiri %22 PPF kadar diyebiliriz belki bu işinize yarar ama altın ve gümüş var olmaz TFX target var dersiniz onun için

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Mustafa ayakları yere basan sağlam yorumlar yapıyorsun. Son cümlen beni gülümsetti.
    Sn admustafa fonların efendisidir.
    Fonlara fısıldayan adam da denilebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi bir fon bulmak çok zor FNO'yu inceledim geçen gün Finansın fonu olduğu için hisse dağılımında kendi BYF'lerinide almışlar %5 civarı USDTRF, %4 civarı GLDTRF ve %3 civarında da GMSTRF içeriyor. Yani portföyünün yaklaşık %13-14 döviz ve dövize duyarlı varlık içeriyor Yıllık getiri %22 PPF kadar diyebiliriz belki bu işinize yarar ama altın ve gümüş var olmaz TFX target var dersiniz onun için
    Teşekkür ederim.
    Böylece fon yönetimlerine duyurayım
    Yok böyle bir fon
    Acilen kurunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sn admustafa fonların efendisidir.
    Fonlara fısıldayan adam da denilebilir.
    Teşekkürler teveccünüz Fonlara ne fısıldanır üstadım

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Teşekkürler teveccünüz Fonlara ne fısıldanır üstadım
    Kar edin kar edin diyeceksiniz kulaklarına

Geçmişte bir film vardı atlara fısıldayan adam diye.Oradan aklıma geldi.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Muhtemel değer kazanacak hisse fonlar MAC, TKF ve GMR ACC, GL1 ve YDI'de değer kaybedecek gibi.
    üstadım tebrik ediyorum. acc hariç hepsini bildiniz. hatta tcd'nin de artı olacağını bildiniz. acc'yi de şu haliyle kendileri de sanırım son anda biliyorlardır. güzel olan, düşüşlerde yüz güldürebileceği düşüncesini destekliyor olması.

Sayfa 356/1000 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •