Sayfa 355/1000 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    O biraz risk algısıyla da ilgili üstadım GPG'ye birçok kişi portföyünün büyük bir kısmını koyarak girebilir TCD'ye kim portföyünün büyük bir kısmını koyar dersek bir Webster ben tamamını koyarım der herhalde
    Çok samimi bir dostum "25 bin TL'm var fonlar iyi kazandırıyormuş dediler, sen bu işlerden anlarsın hangi fonu alsam" diye sordu bugün. Kendisi emekli öğretmen. Verecek cevap arıyorum. Yardım lütfen.

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Çok samimi bir dostum "25 bin TL'm var fonlar iyi kazandırıyormuş dediler, sen bu işlerden anlarsın hangi fonu alsam" diye sordu bugün. Kendisi emekli öğretmen. Verecek cevap arıyorum. Yardım lütfen.
    PPF diyip gidin.
    Kimsenin günahına girilmez bu işlerde.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    PPF diyip gidin.
    Kimsenin günahına girilmez bu işlerde.
    Dediğiniz gibi PPF dışında pek seçenek yok tavsiye anlamında ama samimi bir dost olunca tavsiye edeceğin fon bu mu mevduat kadar kazandırıyor diye dönüş olma ihtimalide çok fazla.

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Çok zor bir durum üstadım İsterseniz bende pek anlamıyorum fonlar kazandırıyor diye altın fonu aldım %2 zarardayım diyerek fonlardan uzaklaştırın. İsterseniz bir ay önce hisse fonu aldım %12 kazandırdı diyerek tavsiye verin. İsterseniz fonları baştan sona anlatın kendisine bırakın seçimi.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi PPF dışında pek seçenek yok tavsiye anlamında ama samimi bir dost olunca tavsiye edeceğin fon bu mu mevduat kadar kazandırıyor diye dönüş olma ihtimalide çok fazla.
    Bu günlerde şöyle bir fon bulmamız faydalı olacak.
    Bu öyle bir fon olacakki normalde PPF kadar getirecek, ama döviz artışına duyarlı da olacak, olası bir döviz atağını ıskalamamış olacağız, ama döviz yerinde sayarken de hiç değilse PPF kadar getirecek bizi yaya bırakmayacak.

KUB'a baktım uymuyor, döviz ne yapmışsa oda onu yapmış, döviz yerinde sayarken getiri yok gibi.
    KRF'nin ne yaptığını çözemedim.KRF geçen yıl Ağustos döviz atağında dip yapmış, ama dövize endekli tahvil içeriyor.

Dövizin yavaş yavaş kıpırdayacağını var sayarsak, onla birlikte giden ama durakladığındada hafif hafif artan fon lazım
    İlgililere duyurulur.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu günlerde şöyle bir fon bulmamız faydalı olacak.
    Bu öyle bir fon olacakki normalde PPF kadar getirecek, ama döviz artışına duyarlı da olacak, olası bir döviz atağını ıskalamamış olacağız, ama döviz yerinde sayarken de hiç değilse PPF kadar getirecek bizi yaya bırakmayacak.

KUB'a baktım uymuyor, döviz ne yapmışsa oda onu yapmış, döviz yerinde sayarken getiri yok gibi.
    KRF'nin ne yaptığını çözemedim.KRF geçen yıl Ağustos döviz atağında dip yapmış, ama dövize endekli tahvil içeriyor.

Dövizin yavaş yavaş kıpırdayacağını var sayarsak, onla birlikte giden ama durakladığındada hafif hafif artan fon lazım
    İlgililere duyurulur.
    pörtföyünde eurobond bulunduran fonlar hem doların yükselişinden hemde ülkenin risk pirimi ve faiz yükselişinden etkilenir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yarın BİST bankacılık endeksinde ciddi bir düşüş olabilir.
    Unicredit YKB hisselerimi satıp çıkıyorum dedi.Az da değil %50'si.
    Banka endeksi bu olayla eksi açar, eksi kapatır, genel endeksi de kötü etkiler diye düşünüyorum.

Bankacılık endeksine dayalı fonlar için zorlu bir gün olacak.
    İyi de hisseleri bir alıcıya toplu olarak devrederek satar. Bu da bugünden yarına olmaz bir süreç meselesi. daha önce örnekleri yaşandı. İlk eteapta dediğiniz gibi olsa dahi toparlar düşüncesindeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İyi de hisseleri bir alıcıya toplu olarak devrederek satar. Bu da bugünden yarına olmaz bir süreç meselesi. daha önce örnekleri yaşandı. İlk eteapta dediğiniz gibi olsa dahi toparlar düşüncesindeyim.
    İlk tepki olabilir zaten.
    Aslında yukarıda da belirttiğim gibi bankanın durumuna bağlı bir sorun yok, satıcıda sorun.
    Açığa satış yasağı da devam ediyor, olumsuz etki sınırlı kalabilir

Sayfa 355/1000 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •