Ben de bugün tavan bekliyorum. Ytd
Printable View
Ben de bugün tavan bekliyorum. Ytd
sayın aksaray alan satanı atarmisiniz.. ak satmışmı bakalım...
[IMG]https://i.hizliresim.com/9DN9r9.png[/IMG]
Avgyo 0.40 tan 6 olduysa buda 10tl olur neden olması. Keh keh keh
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metro satmamış mı arkadaşlar, ozaman niye düştü tavandaki kağıt..ciddi satışta yok..aktaki 1 milyon virman mı oldu yatırım ortaklıklarına kaybolmuş, yorumlarmısınız
2012 de 10 tl yi görmedik değil mi?
😂😂😂😂😂
O zaman akıllı olmak lazım spek gibi düşün spek gibi al spek gibi sat Onunla beraber zengin ol[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
aynen... martı gyo kaça uçurmuş bunda 3-5 hesabı yapıyor.
[IMG]https://i.hizliresim.com/lbZLOQ.png[/IMG]
Yrn 1,36
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
etyatı göstere göstere toluyor metro, buradada millet atladıkca aşağıya basıyor:kahkah:
Arkadaşlar borsada hiç bir hisseyi bir biriyle bağdaştırmayin sen dersin 10 belki olur 1 tl ben derim 1 belki olur 20 tl burda fiyat vermeye gerek yok herkez nereden tatmin olursa ordan çıkar kar cebe yakışır fazla açğözlü insan borsa DA kaybeder ...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1, 40-1, 45 arasında sanırım bayağı ky aldı. Bu da demekki 1 hafta buralarda oyalaniriz. Ne yapalım 2 ay süre verdiydik zaten . Bekleyeceğiz artık galipi.ytd
Maliyetin olsa olsa 2 dir dostum kısa vadede oraları test edecek diye düşünüyorum bürütten çıkınca güzel olur işallah zarar zor iş borsa DA uzun vadede olup da ben zarar yazmadım diyen ky yok denecek kadar azdır hele bide al sat yapıyor san mu hakkak biyerde ters köşeye gelir ki geliyor da o yüzde en güzeli sabır la beklemek bizim gibi ky beklemek den başka silahı yoktur hele bide tepeden girdinse hisseye borsada kural şudur burda yazan herkez senin cebindeki paranın peşinde o yüzden macara arayacak çok parası olan git sin ailesine ye dirsin parasını...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/vJPEG4.png
gün sonu iyi aksamlar herkese
Güzelim pyasada kağıdı bugün rezil rusva ettiler rahatlıkla 1,50 ve üzerine kapanış yapabilcekken bilinçli baskıyla 1,42 kapanış yazıklar olsun
Asıl kağıdım Flaptı. İyi bir karla verdim Eukyo aldım. 2,06 yı geçemeyince 2 lerden verecek tekrar Flapa dönecektim Hırsım engel oldu. Şu an Flap üst üste ikinci tavanını yaptı.
Pişman mıyım evet. Kafamı yerlere mi vuruyorum hayır. Borsada fırsatlar bitmez.
Sakinliğinizi bozmadan günlük yaşantımıza devam etmeli, ailemiz ve sosyal ilişkilerimizi germemeliyiz
Daldan dala atlayıp zararınızı katlamayın. Sadece sabır edeceksin. Ya da zararın neresinden dönersen kar deyip dönüp bakmayacaksın.
Hepimizin unuttuğu altın kural "KAR CEBE YAKIŞIR"
Herkese bol kazançlar dilerim.
şansımız yok, kağıdın sahibi dipten alırım ben nezaman istersem gider diyor, tavandan indirdi aşağıya, ilginç olan ak yatırım aldı 1 ml ama şuan takasta yok. demekki oda metro... yoksa dün satmadı, oyun içinde oyun...
Dun demistim.bugun 1,36 olcak diye tahminim aynen tuttu..1,50 uzerinden gecirdiler
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında galip iki gün önce 1, 53 e sattıklarını burdan alması lazımdı. Burdan alıp nasıl olsa brütten çıkıyor diye de en az 1, 60 lardan ky ya yine kakalardı hayret almıyor. O da benim gibi 1, 30 un altını bekliyor herhalde. Ytd
Endeksin yükselmesi bize yaramıyor biz endeksin düşmesini bekleyelim. Bir şey demiyorum . Diyeceğimi aralık sonunda diyeceğim. Ytd
Aralık sonu ne var ki Bide bürüt takastan ne zaman çıkıyor bu hisse ya
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La bu hisseden bi cacık olmaz ben çıkar en iyi bu
Akıl mantık alır gibi değil yarın brut takasdan cıkıyor halen daha eksılerde her gün düşüyor bu kadar baskı düşüş nedir yani yazık ya
Onun için önemli olan hissenin brüt takastan çıkması değil bizim hisseden çıkmamızdır. Artık şuna emin oldum bu adam azcık yükü ağır oldu mu götüremiyor. Ben bu satın alma ile ilgili haberi bekliyorum diye çıkamıyorum ama korkarımki bu adiler olumlu sonuclansa dahi biz varsak yine hisseyi yukseltmezler.ytd
Yarın da birşey beklemiyorum. En fazla brütten çıkışının hatrına yuzde 5 yapıp geri gelir. Asıl hareket 1-2 hafta sonra başlar bence. Bu arada biraz Mrgyo biraz fonet ile oynar. Ben yarın 5 in altında fonet alırım. Burdan ise ne alır ne de satarım. Ekranı açıp bakmaya bile gerek yok. Sadece 1, 20 nin altına gelirse kafam bozulur. Ortalama düşürmek için alırım. Samimi düşüncelerim olup asla gerçeği yansıtmamaktadır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...67a1d2b2b3.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Üstadlar borsa rekor üstüne rekor kırıyor hala bürüt takastan çıkıyor ve hala yüzde 5 bile yaparsa ayıp ya yazık ya
Ne bekliyosun galipin hissesinden. Adam çaycıliktan gelme üçün beşin hesabını yapıyor. Yarın yada bir haftaya milletin umutlarını bitirip elimizdekileri bedavadan almadan götürmez. Götürürse ben de eşek olayım. Bu kadar net. Benim tek umudum gelecek olan spk bültenlerindeki olumlu bir haber. YtdAlıntı:
Originally Posted by Mt5978;115h4248
Hocam bilmiyorum borsa da kaç yıldır işlem yapıyorsunuz ama benim bildiğim tek şey borsa da büyük konuşmamak...
Hele bizim borsamızda...
10 ay önce 0,74 lerden işlem gören YEŞİL bugun kapanış fiyatı ( 14,31 ) tam 20 kat gitti...
Veya 50 liradan işlem gören mmcas bugun 0,95 den işlem görüyor, tam 50 kat düştü ;)
Yani şu olur şu olmaz diye birşey yok, tabi herkesin görüşü kendinedir...
Y.T.D
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hazır bistte düşüyor iken 3-5 kademe yukselseydin bari. Tüh sana. Ytd
Ve brut takas bitti hayırlı olsun galip operasyona kaldığı yerden devam efer umarım kimsecikler kslmamışken