etyatı göstere göstere toluyor metro, buradada millet atladıkca aşağıya basıyor![]()
etyatı göstere göstere toluyor metro, buradada millet atladıkca aşağıya basıyor![]()
Arkadaşlar borsada hiç bir hisseyi bir biriyle bağdaştırmayin sen dersin 10 belki olur 1 tl ben derim 1 belki olur 20 tl burda fiyat vermeye gerek yok herkez nereden tatmin olursa ordan çıkar kar cebe yakışır fazla açğözlü insan borsa DA kaybeder ...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1, 40-1, 45 arasında sanırım bayağı ky aldı. Bu da demekki 1 hafta buralarda oyalaniriz. Ne yapalım 2 ay süre verdiydik zaten . Bekleyeceğiz artık galipi.ytd
Maliyetin olsa olsa 2 dir dostum kısa vadede oraları test edecek diye düşünüyorum bürütten çıkınca güzel olur işallah zarar zor iş borsa DA uzun vadede olup da ben zarar yazmadım diyen ky yok denecek kadar azdır hele bide al sat yapıyor san mu hakkak biyerde ters köşeye gelir ki geliyor da o yüzde en güzeli sabır la beklemek bizim gibi ky beklemek den başka silahı yoktur hele bide tepeden girdinse hisseye borsada kural şudur burda yazan herkez senin cebindeki paranın peşinde o yüzden macara arayacak çok parası olan git sin ailesine ye dirsin parasını...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzelim pyasada kağıdı bugün rezil rusva ettiler rahatlıkla 1,50 ve üzerine kapanış yapabilcekken bilinçli baskıyla 1,42 kapanış yazıklar olsun
Asıl kağıdım Flaptı. İyi bir karla verdim Eukyo aldım. 2,06 yı geçemeyince 2 lerden verecek tekrar Flapa dönecektim Hırsım engel oldu. Şu an Flap üst üste ikinci tavanını yaptı.
Pişman mıyım evet. Kafamı yerlere mi vuruyorum hayır. Borsada fırsatlar bitmez.
Sakinliğinizi bozmadan günlük yaşantımıza devam etmeli, ailemiz ve sosyal ilişkilerimizi germemeliyiz
Daldan dala atlayıp zararınızı katlamayın. Sadece sabır edeceksin. Ya da zararın neresinden dönersen kar deyip dönüp bakmayacaksın.
Hepimizin unuttuğu altın kural "KAR CEBE YAKIŞIR"
Herkese bol kazançlar dilerim.
Yer İmleri