Sayfa 185/327 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Akıl mantık alır gibi değil yarın brut takasdan cıkıyor halen daha eksılerde her gün düşüyor bu kadar baskı düşüş nedir yani yazık ya
    Onun için önemli olan hissenin brüt takastan çıkması değil bizim hisseden çıkmamızdır. Artık şuna emin oldum bu adam azcık yükü ağır oldu mu götüremiyor. Ben bu satın alma ile ilgili haberi bekliyorum diye çıkamıyorum ama korkarımki bu adiler olumlu sonuclansa dahi biz varsak yine hisseyi yukseltmezler.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Akıl mantık alır gibi değil yarın brut takasdan cıkıyor halen daha eksılerde her gün düşüyor bu kadar baskı düşüş nedir yani yazık ya
    Yarın da birşey beklemiyorum. En fazla brütten çıkışının hatrına yuzde 5 yapıp geri gelir. Asıl hareket 1-2 hafta sonra başlar bence. Bu arada biraz Mrgyo biraz fonet ile oynar. Ben yarın 5 in altında fonet alırım. Burdan ise ne alır ne de satarım. Ekranı açıp bakmaya bile gerek yok. Sadece 1, 20 nin altına gelirse kafam bozulur. Ortalama düşürmek için alırım. Samimi düşüncelerim olup asla gerçeği yansıtmamaktadır.

3. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.

4. Üstadlar borsa rekor üstüne rekor kırıyor hala bürüt takastan çıkıyor ve hala yüzde 5 bile yaparsa ayıp ya yazık ya

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Mt5978;115h4248
    Üstadlar borsa rekor üstüne rekor kırıyor hala bürüt takastan çıkıyor ve hala yüzde 5 bile yaparsa ayıp ya yazık ya

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne bekliyosun galipin hissesinden. Adam çaycıliktan gelme üçün beşin hesabını yapıyor. Yarın yada bir haftaya milletin umutlarını bitirip elimizdekileri bedavadan almadan götürmez. Götürürse ben de eşek olayım. Bu kadar net. Benim tek umudum gelecek olan spk bültenlerindeki olumlu bir haber. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448
     Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Ne bekliyosun galipin hissesinden. Adam çaycıliktan gelme üçün beşin hesabını yapıyor. Yarın yada bir haftaya milletin umutlarını bitirip elimizdekileri bedavadan almadan götürmez. Götürürse ben de eşek olayım. Bu kadar net. Benim tek umudum gelecek olan spk bültenlerindeki olumlu bir haber. Ytd
    Hocam bilmiyorum borsa da kaç yıldır işlem yapıyorsunuz ama benim bildiğim tek şey borsa da büyük konuşmamak...
    Hele bizim borsamızda...
    10 ay önce 0,74 lerden işlem gören YEŞİL bugun kapanış fiyatı ( 14,31 ) tam 20 kat gitti...
    Veya 50 liradan işlem gören mmcas bugun 0,95 den işlem görüyor, tam 50 kat düştü ;)
    Yani şu olur şu olmaz diye birşey yok, tabi herkesin görüşü kendinedir...

Y.T.D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Hazır bistte düşüyor iken 3-5 kademe yukselseydin bari. Tüh sana. Ytd

8. Ve brut takas bitti hayırlı olsun galip operasyona kaldığı yerden devam efer umarım kimsecikler kslmamışken

Sayfa 185/327 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •