egelim ; yukarıdaki paylaşımın için teşekkürler, hesap numaranı iletirsen payını göndereyim :)
Printable View
Estağfurullah... Para almıyoruz, bilgimizi paylaşıyoruz... Herkes kazansın... Ben bursa civari demir çelik sektörünü inceliyorum şimdilerde...
Cem değil hakiki Bursalı... Kritik eşeğe yaklaştı... Sacro ustad sadece grafiği hoşuma gidenleri yorumladım dediklerinden... 3~5 kuruş üstü kritik nokta gibi duruyor. Kırarsa hızlı harejet edebilir... Bollinger daralmış iyice, sert düşüşe tepki olabilir Kısada...
Izmrd te kenarda durabilir mi izleme için düşüş trendinden ne zaman çıkar acaba
Yönetim Kurulu değişen Yunsa sabah süper bir açılış yaptı. Sankim Teknosa'da yeni uyanıyor... Yalnız bir fark var, Teknosa'da dip çalışması bitmişti... Diğer kardeşi Kısada üzebilir... Hayırlısı diyelim, tekkeyi bekleyelim... Çorba çıkarsa içeriz, çıkmazsa kısmet deriz...
Marifet iltifata tabidir derler... İltifat edilmesi gereken kişi Sacro ustaddır... Biz madenciler misali ustamizin bulduğu damarı, ışık tuttuğu yolu aydınlatmaya çalışıyoruz...
Yoksa biz de bir numara yok....
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn egelim Bursa civarı demir çelik hangi hisse bucim çimento
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
Teknosa iyi kapattı bugün.
Hacimde çok iştahlı.
3.70 üzeri formasyon kırıyor demiştik ve tamda onu yaptı.
Maliyet aşağıda kaldı.
Artık oralara kesinlikle vermemesi lazım. Yavaş yavaş trendde düşe kalka gitmesi lazım.
Saygı değer Sacro hocam, bu Tatgd hissesi hakkindaki fikriniz nedir acaba ? Temettüleri dagitti ama kapanış da açılışa yakın bir yerde kapatti..her geçen gün daha da aşağı kapatiyir..Hacime bakinca da çok kötü de durmuyor...acaba ayılasmaya mi başladı..bir yorum yapabilir misiniz rica etsem
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn sacro trkcm son durum nedr referandum öncesi nereleri görebilir 3.04 maliyet
Temettuden sonra benim grafikler bozuldu.
Eski fiyata gore 7.45 destegi kirilmamali bana gore.
Kirilsa bile altinda kapanislar gelmemeli.
Gelirse ayı ya gecebilir.
Trkcm sayfasina son yorumumu atmistim.
Ektra bir degisiklik yok.
Derim fena degilmis. Hmmm :-)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://i.hizliresim.com/z3MaLO.png
http://i.hizliresim.com/z3MaLO.png
GUBRF 5.05 tlyi görebilir gibi
Sacro hocam bu teknosa da herşey güzel giderken adını sanını bilmediğimiz bir sabancı çıkıp hisse satışı haberi gönderiyor.
Sürekli bir hisse satış haberi gelip durdukça bu hisse nasıl bir trend yakalayabilir sizce?
Forumunda da yazdım zaten. Sabancılar bile bu sahtekarlıklara girdiyse hangi patrona güvenicez bu ülkede?
Sn Yucin,
soda macd indikatorune gore negatif uyumsuzluk var ama hala gidiyor. Negatif ve pozitif uyumsuzluk durumuna bakarken nasil okumak lazim?
Sent from my iPhone using hisse.net
İnceden inceden sankim bir cisim yaklaşıyor :D :kahkah:
Haklısınız.
Ama borsalardaki çeşitli kağıtlarda hisse satışından sonra hisselerin yükseliş trendlerine girdiği hisse örnekleri çoktur.
Teknik olarak belirli seviyeler belirlenir o seviyelerin altına gelmiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela yuvarlak rakam sölüyorum kendim için 3.60'ın altı olmaz ise ben beklerim.
Maliyet 3.54 ile bu yorumu yapıyorum.
Tekrar maliyete veriyorsa zaten bekletir bir süre diye düşünürüm.
Düşünceler çoğaltılabilir.
Ama bana sorarsanız 3.40 lardan beri süre gelen yüksek işlem hacimleri boş değil.
Yaşayıp görmek lazım.
Aynen oyle dostum.
Onemli olan dogru hisse dogru maliyet.
Bak mesela trkcm bugun zirve test etmis.
Inan hic haberim yok cunku hisseyi takip etmiyorum. 1.50 maliyet olunca koy g..... diyosun :))
Yani onemli olan maliyetin belli bir kısım uzerindeki belli seviyelerde stressi cektinmi gerisi geliyor.
Eee tabi su an endeksin geldigi noktalar belli buralarda yeni maliyetlenenler belki baya bir sure cile cekecekler bu isin dogasi bu malesef.
Üstad lar bir de INDES i yorumlasanız
çok makbule geçer
Herkes duzeltme diyor terso yaparmı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sayın sacro bir soru sormak istiyorum müsaden'le.Endeks te bir düzeltme olabilir fakat endeksi thy ile dengeleyebilirlermi.Grafik atmayı çözemedim.Ama gözlemlediğime göre thy nin 2012 mart ayında'ki hareket başlangıcı gibi bir durum gördüm grafiğe birde sen bakabilirmisin.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d0dc447d5e.jpg
Üstad Aslan dan bir tobo çıkarmı dersin rsi pozitif uyumsuzluk da var ....Ama bende yok burayı okuyunca bütün hisseleri alasım geliyor ama para kalmadı :))).....Bol kazanclar acemi çizimi ,yorumu ,...
Bendede şu sıralar çok fazla hisse var.
Grafiklere bakıyorum herşeyi alasım geliyor :D
Ama malesef çok para olması lazım :D böl böl böl olmuyor :D
##ADESE
http://i.hizliresim.com/2raWpd.jpg
graf çalışmasıdır ytd.
Göltaş için grafik ve yorumlarınızı alabilirsek memnun olurum
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usta 2.5 dan petkim almışsın 100 bin lot...endeks olmuş 130 bin petkm oturmus 10 liranın üstüne ortalama %10 temettü senede eder 100 bin offfffff. ...hayal etmek de parayla değil ya