Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Derim fena degilmis. Hmmm :-)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam bu teknosa da herşey güzel giderken adını sanını bilmediğimiz bir sabancı çıkıp hisse satışı haberi gönderiyor.
Sürekli bir hisse satış haberi gelip durdukça bu hisse nasıl bir trend yakalayabilir sizce?
Forumunda da yazdım zaten. Sabancılar bile bu sahtekarlıklara girdiyse hangi patrona güvenicez bu ülkede?
Sn Yucin,
soda macd indikatorune gore negatif uyumsuzluk var ama hala gidiyor. Negatif ve pozitif uyumsuzluk durumuna bakarken nasil okumak lazim?
Sent from my iPhone using hisse.net
İnceden inceden sankim bir cisim yaklaşıyor :D![]()
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Haklısınız.
Ama borsalardaki çeşitli kağıtlarda hisse satışından sonra hisselerin yükseliş trendlerine girdiği hisse örnekleri çoktur.
Teknik olarak belirli seviyeler belirlenir o seviyelerin altına gelmiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela yuvarlak rakam sölüyorum kendim için 3.60'ın altı olmaz ise ben beklerim.
Maliyet 3.54 ile bu yorumu yapıyorum.
Tekrar maliyete veriyorsa zaten bekletir bir süre diye düşünürüm.
Düşünceler çoğaltılabilir.
Ama bana sorarsanız 3.40 lardan beri süre gelen yüksek işlem hacimleri boş değil.
Yaşayıp görmek lazım.
Yer İmleri