Sayfa 183/1200 İlkİlk ... 831331731811821831841851932332836831183 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by behzad2525 Yazıyı Oku
    Saygı değer Sacro hocam, bu Tatgd hissesi hakkindaki fikriniz nedir acaba ? Temettüleri dagitti ama kapanış da açılışa yakın bir yerde kapatti..her geçen gün daha da aşağı kapatiyir..Hacime bakinca da çok kötü de durmuyor...acaba ayılasmaya mi başladı..bir yorum yapabilir misiniz rica etsem

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Temettuden sonra benim grafikler bozuldu.

Eski fiyata gore 7.45 destegi kirilmamali bana gore.

Kirilsa bile altinda kapanislar gelmemeli.

Gelirse ayı ya gecebilir.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Sn sacro trkcm son durum nedr referandum öncesi nereleri görebilir 3.04 maliyet

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Trkcm sayfasina son yorumumu atmistim.

Ektra bir degisiklik yok.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Derim fena degilmis. Hmmm :-)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

lansing Guest

GUBRF 5.05 tlyi görebilir gibi

4. Sacro hocam bu teknosa da herşey güzel giderken adını sanını bilmediğimiz bir sabancı çıkıp hisse satışı haberi gönderiyor.

Sürekli bir hisse satış haberi gelip durdukça bu hisse nasıl bir trend yakalayabilir sizce?

Forumunda da yazdım zaten. Sabancılar bile bu sahtekarlıklara girdiyse hangi patrona güvenicez bu ülkede?

5. Sn Yucin,
    soda macd indikatorune gore negatif uyumsuzluk var ama hala gidiyor. Negatif ve pozitif uyumsuzluk durumuna bakarken nasil okumak lazim?

Sent from my iPhone using hisse.net

İnceden inceden sankim bir cisim yaklaşıyor :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Sacro hocam bu teknosa da herşey güzel giderken adını sanını bilmediğimiz bir sabancı çıkıp hisse satışı haberi gönderiyor.

Sürekli bir hisse satış haberi gelip durdukça bu hisse nasıl bir trend yakalayabilir sizce?

Forumunda da yazdım zaten. Sabancılar bile bu sahtekarlıklara girdiyse hangi patrona güvenicez bu ülkede?
    Haklısınız.

Ama borsalardaki çeşitli kağıtlarda hisse satışından sonra hisselerin yükseliş trendlerine girdiği hisse örnekleri çoktur.

Teknik olarak belirli seviyeler belirlenir o seviyelerin altına gelmiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela yuvarlak rakam sölüyorum kendim için 3.60'ın altı olmaz ise ben beklerim.

Maliyet 3.54 ile bu yorumu yapıyorum.

Tekrar maliyete veriyorsa zaten bekletir bir süre diye düşünürüm.

Düşünceler çoğaltılabilir.

Ama bana sorarsanız 3.40 lardan beri süre gelen yüksek işlem hacimleri boş değil.

Yaşayıp görmek lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Haklısınız.

Ama borsalardaki çeşitli kağıtlarda hisse satışından sonra hisselerin yükseliş trendlerine girdiği hisse örnekleri çoktur.

Teknik olarak belirli seviyeler belirlenir o seviyelerin altına gelmiyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela yuvarlak rakam sölüyorum kendim için 3.60'ın altı olmaz ise ben beklerim.

Maliyet 3.54 ile bu yorumu yapıyorum.

Tekrar maliyete veriyorsa zaten bekletir bir süre diye düşünürüm.

Düşünceler çoğaltılabilir.

Ama bana sorarsanız 3.40 lardan beri süre gelen yüksek işlem hacimleri boş değil.

Yaşayıp görmek lazım.
    Sizin bakış açınız benim için çok önemli hocam.
    İnş sayısız hisse gibi bu da sizi yanıltmaz. Sizde kazanırsınız bizde

Her yatırımınızdan kazançlı çıkmanızı diliyorum.
    İyi çalışmalar.

Sayfa 183/1200 İlkİlk ... 831331731811821831841851932332836831183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •