Sayfa 54/1200 İlkİlk ... 4445253545556641041545541054 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    İnceleyip güzel bi kagit bulduktan sonra ufacık bi çalkantıda panikleyip satan veya al-sat sevdasına lot miktarıni azaltan arkadaşların 2 ayrı aracı kurum kullanmasını tavsiye ederim.biri mesela komisyon oranı yüksek olan banka hesabı olsun .ana kağıdınız orda kalsın ; komisyonu yüksek olduğu için pek işlem yapmak istemezsiniz belki. Diğer kısım için iyi bir komisyon oranıyla aracı kurumdan hesap açtırın, daha küçük miktarlarda alsat yaparak hem heyecani bastırmış olursunuz hem de daha az stresle takip etmiş olursunuz.

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
    Çok mantıklı bir strateji.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Neyse ustadlar... hepinuze tesekkur ederim. Geceniz guzel yatırımlarınız bereketli olsun... Allah a emanetsiniz...

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by piroglu82 Yazıyı Oku
    Sn. Omerva nın serzenişi geride bırakmak istemiyorum ama gecenin bu saati soda daki 2016 sonu ile şu zaman ki teknik benzerlikler dikkatimi çekti , yorumsuz dikkatimizi çekebileceğini düşünerek paylaşıyorum .

Tabii sn. Sacro 2 kelam etse öğrencisine memnun olurum,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Böyle bütün indikatörlere bakmanıza gerek yok.

sadece macd baksanız yeterli.

Tepedende bir düşen çekin son 3 günün en tepesinden geçsin yeterli. Ondan sonra cevabı bulursunuz :D

Kolay gelsin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Dostum tek hisse almışsındırda ondan.

Ben burada yaklaşık 1 ay önce 25-30 hisseden oluşan bir liste paylaşmıştım.

Eski sitede kaldı. Hisselerin hemen hemen hepsi yüzde 20 prim yaptı.

Portföyü bölüpte, sağlam hisselerden oluşursa para kazanmamak imkansız.

Senin yanlış yaptığın bişey var mutlaka.

Sacro Hoca dogru soyluyor. El- Hak, Krdmd ve Fener haricinde yamukl yapan kagidini gormedim. Belki onlar da nazarliktir... Mukavvaci sirket bile gitmis, bugun gorunce gulumsedim. "Sacro Hoca beni aniyordur simdi" diye gecirdim icimden. Hem de iyi gitmis hani..Alanlara hayirli olsun...

Selam ile,

freesky

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sacro Hoca dogru soyluyor. El- Hak, Krdmd ve Fener haricinde yamukl yapan kagidini gormedim. Belki onlar da nazarliktir... Mukavvaci sirket bile gitmis, bugun gorunce gulumsedim. "Sacro Hoca beni aniyordur simdi" diye gecirdim icimden. Hem de iyi gitmis hani..Alanlara hayirli olsun...

Selam ile,

freesky
    Herkese gunaydin...
    Bir yanlis anlasilmayi duzeltmekte fayda var ...
    Benim yazdiklarim kimseyi itham etmiyordu... Hele sn sacroyu asla...
    Hem keske onun listesinden secseydim ....
    Ben kendi beceriksizligimi anlattim sadece ....
    Serzenisimde kimseyi kastetmedim. Kimseyi itham eden en ufak bir yazim olmamistir.

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

6. Slm Sacro ustad ve forum dostları...

LKMHK....

Teknik olarak yükselen üçgen formasyonu kırmak üzere... Hatta Sacro'nun deyimiyle "Kırmış da haberi yok"... 5,56 zirve aşımı söz konusu... Zaten birkaç aydır da zirve tazeleyerek gidiyor kağıt... Basit olarak herkes yükselen üçgen araştırıp hesap yapabilir... RSI, Macd sıkıntısız görünüyor... Sacro ustad zirve aşımlarını sever diye yazdım... Grafik istedin, buyur bakalım...

Temel olarak agresif denilebilecek bir büyüme hikayesi var... Ankara Akay Hastanesi alındı. Etlik Hastanesi büyütülüyor. Üniversite kurulması ki (ayakta tedavide %90 kar avantajı varmış üniversite hastanelerinde), bir de son 2 yılda yapılan hisse geri alımının devamı için yönetime gecen hafta tekrar yetki verildi...
    Teknik fe temel gayet güzel duruyor... Gerisi piyasaya kalmış... Bol kazançlar...

[IMG][/IMG]

Not: Bunu da sadece burada yazdım. Sacro'ya boyun borcumuz...Emeklerini inkar edemem...
    Son düzenleme : egelim; 07-03-2017 saat: 10:14.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

7. Arkadaşlar facebook grubu ve topiği kapattım bildiğiniz üzere. Şimdilik sessiz arada takılıcam bu topikte özellikle. Sacro dostuma selam. En son olarak Karel ve vakfn tekniğini çizmesi de ayrıca beni çok sevindirdi. Yatırım tavsiyesi değildir. Topiklere altınboğanın dönüşü olacak dinlenelim biraz .Tüm dostlara teşekkür ederim. Dönüşümüz de herzamankinden daha muhteşem olur inşallah. Şimdiden tüm dostlara tekrar tekrar selam sevgiler. Yeni hisse.net hayırlı olsun...

8. o değil de sacro aralıkta demişti ki; alın düzgün bi kağıt nisana kadar ekran açmayın. hem zaman kazancı, hem deli kar, hem stressiz hayat. mazoşistiz bence biz mirim.
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Sayfa 54/1200 İlkİlk ... 4445253545556641041545541054 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •