Enerji boşalması yapsa bile bu faylar aktif faylar tetikleyici özelliğe sahip :plc:
Printable View
Sivas ve çevre illerdeki arkadaşlar, geçmiş olsun.
Tcmb politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı (beklenti: %50)
Sabit tutmakla yılı bitirecekler gibi.
TCMB: Para politikasındaki kararlı duruş; yurt içi talepte dengelenme, Türk lirasında reel değerlenme ve enflasyon beklentilerinde düzelme vasıtası ile aylık enflasyonun ana eğilimini düşürecek ve dezenflasyon sürecini güçlendirecektir
TCMB: Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir
TCMB: Aylık enflasyonun ana eğiliminde belirgin ve kalıcı bir düşüş sağlanana ve enflasyon beklentileri öngörülen tahmin aralığına yakınsayana kadar sıkı para politikası duruşu sürdürülecektir
TCMB: Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir bozulma öngörülmesi durumunda ise para politikası araçları etkili şekilde kullanılacaktır
TCMB: Kredi ve mevduat piyasalarında öngörülenin dışında gelişmeler olması durumunda parasal aktarım mekanizması ilave makroihtiyati adımlarla desteklenecektir
TCMB: Likidite koşulları muhtemel gelişmeler göz önünde bulundurularak yakından izlenmektedir. Sterilizasyon araçları etkili şekilde kullanılmaya devam edilecektir
TCMB: Kurul, politika kararlarını parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de dikkate alarak, enflasyonun ana eğilimini geriletecek ve enflasyonu orta vadede yüzde 5 hedefine ulaştıracak parasal ve finansal koşulları sağlayacak şekilde belirleyecektir
TCMB: Enflasyon ve enflasyonun ana eğilimine ilişkin göstergeler yakından takip edilecek ve Kurul, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanacaktır
BDDK:
-Bankacılık sistemindeki kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 11 Ekim itibarıyla 1 trilyon 470.52 milyar TL (Önceki hafta: 1 trilyon 490.69 milyar, Yılbaşı: 2 trilyon 626.35 milyar TL)
Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, İzmir'de Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanında yaptığı konuşmada, "Kirli sosyal medya ortamında gençlerimizin kontrolsüz olarak birçok sıkıntılı, sorunlu mecrayla yüz yüze kalması, buralardan kötü tesirler altında kalması, dünyadaki egemen dinsizleşme, kimliksizleşme, cinsiyetsizleşme akımlarına maruz kalmasındansa kitaplarla çok daha sağlıklı bir geleceğe kapı aralamasını önemsiyoruz. Ortaokul çağı bunun tam zamanı. 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflarda çocuklarımızın kitap okumaya başlaması, kitap okuma alışkanlıkları kazanması için Kitap Kurdu Yarışması bir fırsat" dedi.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde görev yapan Başsavcı Yavuz Cengiz’in, avukat sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdığı iddia edilmişti. Başsavcı hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un HSK Başkanı sıfatıyla verdiği izin doğrultusunda inceleme başlatıldı / HaberTürk
İsrail dışişleri bakanı : Hamas’ın yeni liderinin öldürüldüğünü teyit ediyoruz .
Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b344f69928.jpg
Üzüldüm Allah rahmet eylesin
Dün bay BOFA hem spotta hem vadeli de satmış, İş yatırım da vadeli de satmış, endeks buna rağmen yükselmiş.
Bugün kapanışı ile birlikte vade sonu nasıl kapanacak? çok merak ediyorum, adrenalinin çok yüksek olacağı günlere geldik.
https://pbs.twimg.com/media/GaGfSW_W...png&name=small
https://pbs.twimg.com/media/GaGprypW...jpg&name=large
https://pbs.twimg.com/media/GaGpryrW...jpg&name=large
Ons altın 2700 dolar üstünde,tüm zamanların rekoru sayılır.
Ons altın 2710 dolar,bu gidişlen bakalım 3000 olurmu :notr:
Yargının ayarıylan oynarsan ülkedeki vurdumduymazlık had safhaya çıkar denetim mekazizmasıda sekteye uğrar,örneğin mecidiyeköydeki torunlara ait rezidans,adamlar binanın kolonlarını kesmişler bu hangi akıla hizmet.
Bugün borsa yine satıcılıydı,sebep cuma ve uzun,uzun ne dedi,ekonominin kötü gidişatı muhalefetmiş by kemalmiş :kahkah:,zamanında ülkeyi çok kötü yönetmişler,valla biz demiyoruz uzun diyor :kmk:
"Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın". Albert Camus
#bebekkatilleri
Bunu kaçıncı kezdir paylaşıyorum artık hatırlamıyorum, o kadar çok insanlık dışı ölümler için paylaştım ki,
Artık böyle insanlar içinde yaşadığım için utanç içindeyim, çok üzgünüm, kelimelerin hiç bir anlamı kalmadı.
Bebek bunlar bebek, dünyanın en saf , en masum , en güzel bebekleri, rant için para için bunlar mı yapılmalıydı?
Ahlak, vicdan, Allah korkusu hiç mi kalmadı, midem bulanıyor.....
Tek tesellim böyle bir çürümüşlük içerisinde hala böyle kahraman savcılarımızın olması, biliyorum bu onun görevi ama, minnettarım, iyi ki var, iyi ki varlar, yoksa hiç bir umudumuz kalmayacaktı..
Uzun ülkeyi birlik beraberliğe çağırıyor,ülkenin düzenini boz,içini boşaltsın sonra birlik beraberlik çağrısı,üstelik içimizde hainler var bizi dışarıya kesiyor diyor,artık yorulduk boş sözlerden,ülkeyi bu hale getirenler biliniyor,eşbob görevi kime verildiyse bozanda odur.
22 sene geçti hiç değişen birşey olmadı iktidarda,dahada kötü oldu ülke batağa saplandı ülke yaşanmaz hal aldı.
Bu kadar bir insana güvenilmezki,güvendikleri için sonuç budur.
Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet. ÖMER HAYYAM
Bir adama Allahın bütün vasıfları ondadır vs dersen oda gereğini yapar,buna örnek aşağıdaki video :one:
Gündemi sarsacak açıklama: O milletvekilleri, Erdoğan için 'Allah'ın suretini taşıyor' dediler!
https://www.youtube.com/watch?v=r3bNhzTn8Kc&t=142s
İphone 16 pro max fiatı 100-120.000 arası 250 gb
Samsung Galaxy S24 Ultra-60-70.000 arası 250 gb
Samsung özellik bakımından iphoneden üstün,üstelk fiatı düşük,iphone peşinde koşanlar sadece hava peşinde,video resim çekenlerin çoğu dik çekiyorlar,sadece oyunda yatay kullanıyorlar,samsung 200 mega piksel,8 k ultra,gerçi çok alan kullandığı için 4 k ve üstü pek kullanılmıyor 1080 kullanılıyor çoğunluk,bir oyun içinde pahallı telefon alınmazki,aşağıda karşılaştırmalara bakalım.
https://www.epey.com/akilli-telefonl...ple-iphone-16/
https://www.donanimhaber.com/iphone-16
Dilan polat ailesi bıraktığı yerden devam dediler uçuk paylaşımları devam,hani bu kadın delirmişti hastaneye baş vurmuştu :notr:,temennim 19 aralıkta tekrar hapise girip mübbet yerler,anlaşılan hapiste akıllanmamışlar 40 sene ile yargılanıyorlardı,normal vatandaş olsaydı içeriden çıkamazlardı anlaşılan birileri kollamış,sanırım ucu bize dokunur diye salı vermişler,içeride boşuna keyfi,inadına çok masum insan yatıyor,sebebi malum,zaman geldiğinde bunu yapanlar çok feci hesap verecekler,ben demiyorum sistemi uygulayanlar öyle diyor,sistemlen oynarsan cezanı ergeç çekersin.
https://x.com/ilk_57/status/1847894413885817309?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Ankaradayken 80 öncesi varlıklı bir aile ile tanışmıştım,kent otelinde kutlamaları vardı,okestra şefi arkadaşımdı iş yerimden,babası bilecikli bir iş adamıydı kimya mühendisiydi,babasıylan papaz olmuştu ankarada bakanlıkta yemek şefiydi,gündüz bakanlıkta çalışır,geceleri konserleri yönetirdi,2 ötele takılırdı,biri kent diğeri AOÇ çitfliğinde marmara oteli,bizim şefin devamlı 2 bileti vardı kendisi zamparaydı,tanıtığım adamları çok iyi tanırdı zaten onun kanalıylan tanışmıştım,gece saat 12 olunca herkes sarmaş dolaştı,karısı başkasının kucağında kocası başka kadınla,bazende kadın kadınaydılar,konsere israrlan sende yanıma gel demişti,gitmiştim bana pek sarmadı ayrıldım,ama yanımda kalan bir mimar arkadaş vardı oda zamparaydı bu ortam tam ona göreydi eve devamlı kadın atardı otelden,baktı bizim arkadaş bunu huy haline getirdiğinden araları papaz oldu,oda arkadaşımdı evim bekar eviydi,ben 80 sonrası ayrıldığımdan peşimden bakanlığın daire başkanı olmuştu, zamanında dalokay belediye başkanıyken yine ünlü mimardı,zampara arkadaşımdan önce kalan arkadaşta mimardı,oda şimdi ankarada ünlü mimar dalokay gibi,ankarada nerede otantik bir bina görürseniz mutlaka onun eseridir ismi yusuftur benden 3 yaş büyüktür,neyse bu çarpık ilişkileri iyi bilirim,bazı zenginler böyledir,onlar için karı kocalık sadece kağıt üzerinedir,serbest olduklarından kim olursa onlar için fark etmez,böyle olaylara çok şahit oldum,imar bakanlığına girmeden önce içişlerindeyken çoğu aile kavgalarının dosyaları önümüze gelirdi,aralarını zor bulurduk mahkemeye intikal etmeden önce ikna ederdik,hatta bazı zenginleri blirim arkalı önlü çarpık ilişkileri olanları,yani dilan polat ailesine pek kızmamak lazım para bazılarını çok şımartır.
Güne güzel bir haberle başladık.Umarım devamı gelir.
DHA : Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakın internet siteleri, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu.
Ons altın 2725 dolar...brent petrol 73,dolar 34 üstünde seyir ediyor,dolara devamlı baskı uygulandığı için bu tablo değişmez yıl sonuna kadar,gıda ürünleri katladı gitti,enflasyon düşiyi :bravo:
Fetö vatan haini,terörist,insan düşmanı diyor havuz medyası ölümünden sonra,peki bunlara zamanında hizmet edenler ne oluyor ???,hala uzantıları iktidar partisinin içinde değilmi ?...acaba zamanı geldiğinde o birilerinede böyle denilecekmi ?
VİOP yatay açılışte tat vermiyor,endex 8.800 altında :plc:
Fetö öldü diye timsahlar göz yaşı döküyor,en başta TRT,spiker ağlamaklı neymiş ülkesine yaptıklarına çok üzülüyormuş :whistling:
günaydın iyi haftalar