Sayfa 182/451 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 3607 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, İzmir'de Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanında yaptığı konuşmada, "Kirli sosyal medya ortamında gençlerimizin kontrolsüz olarak birçok sıkıntılı, sorunlu mecrayla yüz yüze kalması, buralardan kötü tesirler altında kalması, dünyadaki egemen dinsizleşme, kimliksizleşme, cinsiyetsizleşme akımlarına maruz kalmasındansa kitaplarla çok daha sağlıklı bir geleceğe kapı aralamasını önemsiyoruz. Ortaokul çağı bunun tam zamanı. 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflarda çocuklarımızın kitap okumaya başlaması, kitap okuma alışkanlıkları kazanması için Kitap Kurdu Yarışması bir fırsat" dedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,773
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, İzmir'de Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanında yaptığı konuşmada, "Kirli sosyal medya ortamında gençlerimizin kontrolsüz olarak birçok sıkıntılı, sorunlu mecrayla yüz yüze kalması, buralardan kötü tesirler altında kalması, dünyadaki egemen dinsizleşme, kimliksizleşme, cinsiyetsizleşme akımlarına maruz kalmasındansa kitaplarla çok daha sağlıklı bir geleceğe kapı aralamasını önemsiyoruz. Ortaokul çağı bunun tam zamanı. 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflarda çocuklarımızın kitap okumaya başlaması, kitap okuma alışkanlıkları kazanması için Kitap Kurdu Yarışması bir fırsat" dedi.
    Acaba nasıl bir kitap ?,uygarlaşmaylan ve bilimsellikle ilgili olacağını sanmam

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde görev yapan Başsavcı Yavuz Cengiz’in, avukat sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdığı iddia edilmişti. Başsavcı hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un HSK Başkanı sıfatıyla verdiği izin doğrultusunda inceleme başlatıldı / HaberTürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İsrail dışişleri bakanı : Hamas’ın yeni liderinin öldürüldüğünü teyit ediyoruz .

Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti ..

Üzüldüm Allah rahmet eylesin

6. Dün bay BOFA hem spotta hem vadeli de satmış, İş yatırım da vadeli de satmış, endeks buna rağmen yükselmiş.

Bugün kapanışı ile birlikte vade sonu nasıl kapanacak? çok merak ediyorum, adrenalinin çok yüksek olacağı günlere geldik.

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,773
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti ..

Üzüldüm Allah rahmet eylesin
    80'lerden izlerdim,ışıklar içinde uyusun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,773
    Ons altın 2700 dolar üstünde,tüm zamanların rekoru sayılır.

Sayfa 182/451 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •