Biden : Hamas ile Ýsrail ateþkeste anlaþtý
Biden : Ýsrail Gazze þeridinden çekilecek
Biden : Ýlk aþamada Ýsrailli esirler serbest kalacak , askeri operasyonlar durdurulacak , Gazze’li aileler geri dönecek
Biden : Hamas ile Ýsrail ateþkeste anlaþtý
Biden : Ýsrail Gazze þeridinden çekilecek
Biden : Ýlk aþamada Ýsrailli esirler serbest kalacak , askeri operasyonlar durdurulacak , Gazze’li aileler geri dönecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul Valiliði, son 48 saatte 66 alkol zehirlenmesi vakasý yaþandýðýný, bunlardan 23'ünün hayatýný kaybettiðini açýkladý. 1 Ocak'tan bu yana kaçak alkol nedeniyle toplam 34 can kaybý yaþandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
VÝOP +0.75 AÇILIÞ,9700 inekledi kaldý,9999 yapar tekrar,yine vuran vurur ineceði yer 97000.
Yabancý yatýrýmcý olsa dükkan sizin ama yok,
O zaman Jöleli BOFA verelim, o da omlet yapmayý ve biraz da saçlarýna sürmeyi seviyor.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Borsa 9800 üstüne attý,ama yazdýðým gibi geri gelecek gibi,zaten alan aldý satan sattý.
Günaydýnlar
Yer Ýmleri