Sayfa 184/390 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 3115 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,132
    Dilan polat ailesi bıraktığı yerden devam dediler uçuk paylaşımları devam,hani bu kadın delirmişti hastaneye baş vurmuştu ,temennim 19 aralıkta tekrar hapise girip mübbet yerler,anlaşılan hapiste akıllanmamışlar 40 sene ile yargılanıyorlardı,normal vatandaş olsaydı içeriden çıkamazlardı anlaşılan birileri kollamış,sanırım ucu bize dokunur diye salı vermişler,içeride boşuna keyfi,inadına çok masum insan yatıyor,sebebi malum,zaman geldiğinde bunu yapanlar çok feci hesap verecekler,ben demiyorum sistemi uygulayanlar öyle diyor,sistemlen oynarsan cezanı ergeç çekersin.

2. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dilan polat ailesi bıraktığı yerden devam dediler uçuk paylaşımları devam,hani bu kadın delirmişti hastaneye baş vurmuştu ,temennim 19 aralıkta tekrar hapise girip mübbet yerler,anlaşılan hapiste akıllanmamışlar 40 sene ile yargılanıyorlardı,normal vatandaş olsaydı içeriden çıkamazlardı anlaşılan birileri kollamış,sanırım ucu bize dokunur diye salı vermişler,içeride boşuna keyfi,inadına çok masum insan yatıyor,sebebi malum,zaman geldiğinde bunu yapanlar çok feci hesap verecekler,ben demiyorum sistemi uygulayanlar öyle diyor,sistemlen oynarsan cezanı ergeç çekersin.
    Düb bir video gözüme öarptı. Kız kardeşi ile dudak duğa emişiyorlardı. Harekete bakıncq heyecandan dudak duğa anlık bir öpüşme gibi durmuyordu. Resmen birbirlerini dudakları ile sömürüyorlardı. Sanırım bunların 2 sinin arasında böylede sapkıncq bir ilişki var.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Düb bir video gözüme öarptı. Kız kardeşi ile dudak duğa emişiyorlardı. Harekete bakıncq heyecandan dudak duğa anlık bir öpüşme gibi durmuyordu. Resmen birbirlerini dudakları ile sömürüyorlardı. Sanırım bunların 2 sinin arasında böylede sapkıncq bir ilişki var.
    başganım
    pazar sabahı bu saatte ne dolanıyon? yatıp keyif yapsana

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kirayı elden ödüyene ceza geliyormuş çıtak dayucuğum, ayhan53 başgana süüyle 80 dene evi vardı en son sayımda, ceza yemesin vergileri getürsün baaa
    paracıklarını saysana

https://x.com/ilk_57/status/1847894413885817309?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,132
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ankaradayken 80 öncesi varlıklı bir aile ile tanışmıştım,kent otelinde kutlamaları vardı,okestra şefi arkadaşımdı iş yerimden,babası bilecikli bir iş adamıydı kimya mühendisiydi,babasıylan papaz olmuştu ankarada bakanlıkta yemek şefiydi,gündüz bakanlıkta çalışır,geceleri konserleri yönetirdi,2 ötele takılırdı,biri kent diğeri AOÇ çitfliğinde marmara oteli,bizim şefin devamlı 2 bileti vardı kendisi zamparaydı,tanıtığım adamları çok iyi tanırdı zaten onun kanalıylan tanışmıştım,gece saat 12 olunca herkes sarmaş dolaştı,karısı başkasının kucağında kocası başka kadınla,bazende kadın kadınaydılar,konsere israrlan sende yanıma gel demişti,gitmiştim bana pek sarmadı ayrıldım,ama yanımda kalan bir mimar arkadaş vardı oda zamparaydı bu ortam tam ona göreydi eve devamlı kadın atardı otelden,baktı bizim arkadaş bunu huy haline getirdiğinden araları papaz oldu,oda arkadaşımdı evim bekar eviydi,ben 80 sonrası ayrıldığımdan peşimden bakanlığın daire başkanı olmuştu, zamanında dalokay belediye başkanıyken yine ünlü mimardı,zampara arkadaşımdan önce kalan arkadaşta mimardı,oda şimdi ankarada ünlü mimar dalokay gibi,ankarada nerede otantik bir bina görürseniz mutlaka onun eseridir ismi yusuftur benden 3 yaş büyüktür,neyse bu çarpık ilişkileri iyi bilirim,bazı zenginler böyledir,onlar için karı kocalık sadece kağıt üzerinedir,serbest olduklarından kim olursa onlar için fark etmez,böyle olaylara çok şahit oldum,imar bakanlığına girmeden önce içişlerindeyken çoğu aile kavgalarının dosyaları önümüze gelirdi,aralarını zor bulurduk mahkemeye intikal etmeden önce ikna ederdik,hatta bazı zenginleri blirim arkalı önlü çarpık ilişkileri olanları,yani dilan polat ailesine pek kızmamak lazım para bazılarını çok şımartır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Güne güzel bir haberle başladık.Umarım devamı gelir.

DHA : Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakın internet siteleri, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 184/390 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •