Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
Düb bir video gözüme öarptý. Kýz kardeþi ile dudak duða emiþiyorlardý. Harekete bakýncq heyecandan dudak duða anlýk bir öpüþme gibi durmuyordu. Resmen birbirlerini dudaklarý ile sömürüyorlardý. Sanýrým bunlarýn 2 sinin arasýnda böylede sapkýncq bir iliþki var.
Ankaradayken 80 öncesi varlýklý bir aile ile tanýþmýþtým,kent otelinde kutlamalarý vardý,okestra þefi arkadaþýmdý iþ yerimden,babasý bilecikli bir iþ adamýydý kimya mühendisiydi,babasýylan papaz olmuþtu ankarada bakanlýkta yemek þefiydi,gündüz bakanlýkta çalýþýr,geceleri konserleri yönetirdi,2 ötele takýlýrdý,biri kent diðeri AOÇ çitfliðinde marmara oteli,bizim þefin devamlý 2 bileti vardý kendisi zamparaydý,tanýtýðým adamlarý çok iyi tanýrdý zaten onun kanalýylan tanýþmýþtým,gece saat 12 olunca herkes sarmaþ dolaþtý,karýsý baþkasýnýn kucaðýnda kocasý baþka kadýnla,bazende kadýn kadýnaydýlar,konsere israrlan sende yanýma gel demiþti,gitmiþtim bana pek sarmadý ayrýldým,ama yanýmda kalan bir mimar arkadaþ vardý oda zamparaydý bu ortam tam ona göreydi eve devamlý kadýn atardý otelden,baktý bizim arkadaþ bunu huy haline getirdiðinden aralarý papaz oldu,oda arkadaþýmdý evim bekar eviydi,ben 80 sonrasý ayrýldýðýmdan peþimden bakanlýðýn daire baþkaný olmuþtu, zamanýnda dalokay belediye baþkanýyken yine ünlü mimardý,zampara arkadaþýmdan önce kalan arkadaþta mimardý,oda þimdi ankarada ünlü mimar dalokay gibi,ankarada nerede otantik bir bina görürseniz mutlaka onun eseridir ismi yusuftur benden 3 yaþ büyüktür,neyse bu çarpýk iliþkileri iyi bilirim,bazý zenginler böyledir,onlar için karý kocalýk sadece kaðýt üzerinedir,serbest olduklarýndan kim olursa onlar için fark etmez,böyle olaylara çok þahit oldum,imar bakanlýðýna girmeden önce içiþlerindeyken çoðu aile kavgalarýnýn dosyalarý önümüze gelirdi,aralarýný zor bulurduk mahkemeye intikal etmeden önce ikna ederdik,hatta bazý zenginleri blirim arkalý önlü çarpýk iliþkileri olanlarý,yani dilan polat ailesine pek kýzmamak lazým para bazýlarýný çok þýmartýr.