zaten bir yoklamış o tavanı..akşama yapacaklar herhalde..şu an ihtiyaç molası vermiş olabilirler :)
Printable View
Yannız niyeti çok kötü gibi. 3380 short yaptık, 3400 stop olduk anasını satıym nasıl gittiği belli değil al senin olsun paralar ben yiyemedim sen ye noğmızsıs bizi de takacaktı donumuzdan boynuzuna
A Haber
@Ahaber
· 2s
AK Parti'de olağanüstü toplantı! Erdoğan başkanlığındaki toplantının gündemi seçim hazırlıkları
Desperado başgan o son dibi bulma konusunda bence 1 numara. Gelip yazmaya başladı mı kesin o son dip olmuş oluyor.
Memedabimiz de tepeye işareti çok fiyakalı koyardı. Emmer arap parası getirdiler tekniğini bozdular abeyimin, nasip değilmiş.
Sindoma abeyim de aha bak tekniğe göre şunu kırarsa daha şorta elleşmen diye özelden yazdı, harbi öyle oldu.
Demek ki teknik anelez diye bişeyler var. Biz de kendi çapımızda bişeyler yapıoz bak mesela ülker yazmıştım takip eden var mı :) Kötü bilanço ile milleti silkeledi yeni kalkıyor 200 günlük üstü çok canlı olur bence.
Sistem sabahki aldiklarinida sat ahorta don diyorda ben ona yetisemiyom ahort olmayada korkuyorum :) ne buldu ise aldiklarimi vereyim bari.