Sayfa 378/1000 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ulan yap şu ısc yi TAVAN da , gelmekte olanı görsünler
    zaten bir yoklamış o tavanı..akşama yapacaklar herhalde..şu an ihtiyaç molası vermiş olabilirler
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Yannız niyeti çok kötü gibi. 3380 short yaptık, 3400 stop olduk anasını satıym nasıl gittiği belli değil al senin olsun paralar ben yiyemedim sen ye noğmızsıs bizi de takacaktı donumuzdan boynuzuna

3. A Haber
    @Ahaber
    · 2s
    AK Parti'de olağanüstü toplantı! Erdoğan başkanlığındaki toplantının gündemi seçim hazırlıkları
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yannız niyeti çok kötü gibi. 3380 short yaptık, 3400 stop olduk anasını satıym nasıl gittiği belli değil al senin olsun paralar ben yiyemedim sen ye noğmızsıs bizi de takacaktı donumuzdan boynuzuna
    saat 16,30 oldu hala gram gevşetmedi vijdansızforumun yuzde 95i şorttur bence..toplam kyninde yüzde90 cıvarı olmuştur...iyi yakaladı palacan adam niye bıraksınki mcden gelen paraynan habire alıp yükseltir piyasayı emanuke...

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hep bi son dip beklentisi..

xtraderx vardı..
    O da gidecek AMAAAAA son bi dip derdi..
    Belli ki malsız kalmış..Son bi dip yapsın ama..hızlı yapsın ..
    Hayaller hayaller işte..

Al bu da TA yapıyor..
    Hangi TA şimdi..?..
    Desperado başgan o son dibi bulma konusunda bence 1 numara. Gelip yazmaya başladı mı kesin o son dip olmuş oluyor.

Memedabimiz de tepeye işareti çok fiyakalı koyardı. Emmer arap parası getirdiler tekniğini bozdular abeyimin, nasip değilmiş.

Sindoma abeyim de aha bak tekniğe göre şunu kırarsa daha şorta elleşmen diye özelden yazdı, harbi öyle oldu.

Demek ki teknik anelez diye bişeyler var. Biz de kendi çapımızda bişeyler yapıoz bak mesela ülker yazmıştım takip eden var mı Kötü bilanço ile milleti silkeledi yeni kalkıyor 200 günlük üstü çok canlı olur bence.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Desperado başgan o son dibi bulma konusunda bence 1 numara. Gelip yazmaya başladı mı kesin o son dip olmuş oluyor.

Memedabimiz de tepeye işareti çok fiyakalı koyardı. Emmer arap parası getirdiler tekniğini bozdular abeyimin, nasip değilmiş.

Sindoma abeyim de aha bak tekniğe göre şunu kırarsa daha şorta elleşmen diye özelden yazdı, harbi öyle oldu.

Demek ki teknik anelez diye bişeyler var. Biz de kendi çapımızda bişeyler yapıoz bak mesela ülker yazmıştım takip eden var mı Kötü bilanço ile milleti silkeledi yeni kalkıyor 200 günlük üstü çok canlı olur bence.
    Şİmdi akşama kadar buradan ver allahım ver olursa
    Kapanış -7.5 meselaaaaaaaaa....

Hala TA var der misin?

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    saat 16,30 oldu hala gram gevşetmedi vijdansızforumun yuzde 95i şorttur bence..toplam kyninde yüzde90 cıvarı olmuştur...iyi yakaladı palacan adam niye bıraksınki mcden gelen paraynan habire alıp yükseltir piyasayı emanuke...
    bütün şortcular birleşip longa dönelim bakalım o zaman sen seyret şenliği devreleri kestirirler valla
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sistem sabahki aldiklarinida sat ahorta don diyorda ben ona yetisemiyom ahort olmayada korkuyorum ne buldu ise aldiklarimi vereyim bari.

Sayfa 378/1000 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •