2008 de 20.000 in altında SON Bİ DİP bekliyordu..
2011 de 70.000 in üstünde SON BİR ZİRVE bekliyordu..(48.000 e çakıldık) BABO ile iddiaya girdi idi hatta falan..Zaten sonra da bi daha forumda yazmadı..
Nedir bu SON BİR.. takıntısı...
Bu mohikan müthiş AKP karşıtı..
Kafasında AKP gidene kadar dip dip gidilecek sonrasında füze olacak diye bir hayal kurmuş..
Ona bakarak TA yapıyor..
Geçen sene de 140.000 xu030 da kasım sonu görüşürüz dedi..
İddiaya giren bi ben vardım..
30 kasım günü ben burada idim o gelmedi..
İnsan gelir..evet yanıldım der en azından..
EGO lu adamdan borsacı olmaz..
Uzak durun..
ALİ, yatayda harika ama trentlerde çok çarpılıyor.Bant hareketinde iyi...ama asıl paranın kazanıldığı trentte başarısız.
Kısacası bu işi tam bilen yok...Bildiğim tek şey var %90 doğru olan...
Bir sistem 20-25 sinyalinde ,kazanç eğrisi düz ise o sistemi uygularsan %85-90 isabetli olur..onu da sadece LONG-FLAT SİSTEM DE BULURUZ.
Bankalarda %9-10 yiyen tahta yapıcılar değildir sanırım, Tahta yapıcı yüklü açıkcı bulursa tahtayı yukarı sürer en üstten kapatma gayretine girer, endekse de bakmaz!
Haklısınız açığa satışın ne olduğunu açığın alış yaparak kapandığını bilmeyen yatırımcı çok, bu düşüşe pozisyon alanların içinde KY de var orta ölçekli spekülatörler de var bence, çünkü açığa satış hacimleri toplamın %20-25 i boyutlarında,
İş Bankası 1 tavan daha yaparsa sene başına göre 3 katı civarına çıkmış olacak. gadasına yandığım
teşekkürler.
![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri