kaç gün eski???
Bu daha başlangıç.!!
Yolun başındayız.!!
.!!Eylül ekim kasımda.!!!
Çift basamaklı rakamları göreceğiz.!!
Buraya not düşeyim.!!!!
Benim tahminim 200 baz maksimum yapılacak faiz artışı bizimkilerin daha doğrusu sarayın gayesi düşük faiz, rezerv ile de kuru tutmak kurda agresif hareket olmadıkça 8e dayanma gibi enflasyon üstü faiz vermezler keşke verseler. O yüzden kenarda her zaman dolar tutmak lazım 5.10 maliyetli dolarlara ek olarak 6.98 den ekleme yaptım attım kenara, başka türlü kafa rahat etmiyor kalanı günlük mevduatta 9.5,arada da borsadan fırsat kolluyorum vakıfbank aldım cuma günü 4.06 bugün sattım 4.40,garanti aldım 6.42 sattım 7.10 biraz telafi etti en azından, full tl büyük risk, ocak ayında da araba almıştım 135e şimdi 180 bin oldu, kendimi bunlarla avutuyorum ama hala bir ev alamadık kredi faizleri de yükseldi bakalım yanlış mı yaptım doğru mu.
Bay Damat hodri meydan.!!!
El mi yaman bey mi yaman.!!!!!
Crash Tüm HIZIYLA yolda.!!!!
Döviz çekmek isteyene vergi geldi haberleri dolaşıyor , doğruysa çok kötü.Bankalara hucum olursa çarşı ciddi karışır.
Fullllllllllllllll. Option.!!!!!!
Ya Damat batacak.!!!
Yada Ben.!!!!!!:kahkah::yahoo:
Arkadaşlar bi sorum olucak enflasyon korumalı mevduat hesabında başta konuşulan oran diyelim 11 net aldık , enflasyon 13 çıktı ilave marj oranımız 2, o zaman biz vade sonunda 15 net alıyoruz dimi, bilen varsa cevaplaya bilir mi
Bugun 115.000 tl. vakifbank %11.25 ten bagladik 32 gun.
Vakıf milyon üstü 12 verdi bugün arkadaşlar 500 bin 11.75
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu durumda % 20 altı faiz kandırmacadır.Ama 13-15 orana kanan çok olur.Gerçi daha onuda veren yok ya:)
Sekerbank: 500K uzeri % 11.75, 1 mio uzeri % 12.00
belli bir miktar üzeri yabancı para efektif çekiminde komisyon olabilir.
aşağıdaki tebliğe istinaden.
10 uncu maddenin b bendine denk geliyor sanırım.
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...46e751-neW8P-Q
odea 59 gun bono ,12,62 % bileşik oran nitelikli ,beklenmelimi bilemedim