Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Benim tahminim 200 baz maksimum yapılacak faiz artışı bizimkilerin daha doğrusu sarayın gayesi düşük faiz, rezerv ile de kuru tutmak kurda agresif hareket olmadıkça 8e dayanma gibi enflasyon üstü faiz vermezler keşke verseler. O yüzden kenarda her zaman dolar tutmak lazım 5.10 maliyetli dolarlara ek olarak 6.98 den ekleme yaptım attım kenara, başka türlü kafa rahat etmiyor kalanı günlük mevduatta 9.5,arada da borsadan fırsat kolluyorum vakıfbank aldım cuma günü 4.06 bugün sattım 4.40,garanti aldım 6.42 sattım 7.10 biraz telafi etti en azından, full tl büyük risk, ocak ayında da araba almıştım 135e şimdi 180 bin oldu, kendimi bunlarla avutuyorum ama hala bir ev alamadık kredi faizleri de yükseldi bakalım yanlış mı yaptım doğru mu.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri