Sayfa 186/1006 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Alıntı Originally Posted by akmahir Yazıyı Oku
    Bu eski bugün o fiyatlar yok

ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kaç gün eski???
    Bu daha başlangıç.!!
    Yolun başındayız.!!
    .!!Eylül ekim kasımda.!!!
    Çift basamaklı rakamları göreceğiz.!!
    Buraya not düşeyim.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Benim tahminim 200 baz maksimum yapılacak faiz artışı bizimkilerin daha doğrusu sarayın gayesi düşük faiz, rezerv ile de kuru tutmak kurda agresif hareket olmadıkça 8e dayanma gibi enflasyon üstü faiz vermezler keşke verseler. O yüzden kenarda her zaman dolar tutmak lazım 5.10 maliyetli dolarlara ek olarak 6.98 den ekleme yaptım attım kenara, başka türlü kafa rahat etmiyor kalanı günlük mevduatta 9.5,arada da borsadan fırsat kolluyorum vakıfbank aldım cuma günü 4.06 bugün sattım 4.40,garanti aldım 6.42 sattım 7.10 biraz telafi etti en azından, full tl büyük risk, ocak ayında da araba almıştım 135e şimdi 180 bin oldu, kendimi bunlarla avutuyorum ama hala bir ev alamadık kredi faizleri de yükseldi bakalım yanlış mı yaptım doğru mu.

3. 100bin üstüne valör uygulaması gelmişti. Fakat bu kesintiyle ilgili hiç bir resmi yazı kaynak vs. görmedim.
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Evet kardeşim yaşadı 100 000 dolar çekmek istedi bir gün bekledi ve 300 dolar kestiler. Yani söylenenler doğru. isteyen deneye bilir

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    kaç gün eski???
    Bu daha başlangıç.!!
    Yolun başındayız.!!
    .!!Eylül ekim kasımda.!!!
    Çift basamaklı rakamları göreceğiz.!!
    Buraya not düşeyim.!!!!
    Kasımda dolarda çift basamak mı?

Yok artık LeBron James

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kasımda dolarda çift basamak mı?

Yok artık LeBron James
    İyi oku.!!!!
    Eksik okuma.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İyi oku.!!!!
    Eksik okuma.!!!
    Evet eksik okumuşum.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Evet eksik okumuşum.
    Saygılar.!!

Sayfa 186/1006 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •