En kötü ihtimal Salı günü gelecek olan üç aylıkta otelin durumunu açıklayacaklardır.
Printable View
En kötü ihtimal Salı günü gelecek olan üç aylıkta otelin durumunu açıklayacaklardır.
Ah dostum ah !!
Sizi cok ama cok pozitif görüyorum !!
Bu piyasada, bu her türlü dolaplarin döndügü panayirda, para ve rant cambazlarinin ve sihirbazlarinin cirit attigi bu sirk'te her birsey mümkün !!
Umarim, sizin pozitif tutumunuz hisseyede yansir.
Saygilar...
Sn. Gentelman avgyo 0.99 iken 5 olacak dediğimde gülüyorlardı. Hatta hareket başladığında aylardır bekleyen insanlar 5 kademe harekette mali bırakıp çıktılar. Her hareketten önce belirgin mal toplama olmaz. Gafil avlarlar, zira ihlas grubunda yabancılar aşikar bir şekilde mal topluyor, sonuç bir ileri iki geri ki tektunun mal toplama ihtiyacı olmadığını görüyorum. Artık hakkımızda hayırlısı bu hafta sezon açılıyor, haftaya turizm haftası olacak. Bilanço dip notuna kalmadan ogrenecegimizi ümit ediyorum.
2 ve 5 Mayis islemlerini cok merak ediyorum...
1 Mayis zokasina cok kisi geldimi acaba?
Mayıs ayı umarım YAĞ lı ballı ay olur...Büyük ihtimalle de olacak !!! :)
Sirkete 10 yildir kambur olan otel bitti sirketin degerinin neredeyse yarisi kadar degerli bir tesisin acilisinin neresi kotu neden olumsuz algi yaratiliyor anliyamiyorum ... ne beklenildigini anlamadim bir gecede para kazanmakmi....hemde may gibi birinden......
Bu sirket degerini neredeyse % 50 arttirdi ... ama bu artisi yonetim kurulunun nasil lanse edecegidir .... anlasilan spekilasyon yapmadan ky kacirarak yedire yedire yapicaklar.. yani orta vadede istenilen yere gelecektir diye sesli dusunuyorum .. grafik vs negatif olabilir ama deger bazinda bulundugu yer cok ucuz kaliyor... yatirm tavsiyesi yonlendime asla degildir ..
Bir tahmin de benden. turizm şirketlerinin çıkışa başlayacagını marmaris altınyunus tetikledi. ulaşlar ve Metur ile devam etti. şu anda da nettur için için devam ettiriyor bu gelenegi. kesinlikle eminim tektu da çıkacak .ancak benim görüşüm, borsada ki ana çıkış dalgasının sonlanması ile ,hem tektu hem de diğer turizm şirketleri tekrar çıkışa devam edecek. tarih mi.yaklaşık 2 aylık süresi var derim.
Sali gûnû bi gelmedi gitti :)
2005 mayısı 0.55 lerden 4.80 e ....
Nisan sonu itibari ile (2005 ile 2017 yıllarını kastediyorum.) indikatör ve bar konumları birebir aynı! Hazır otelde açılmışken acaba tarih tekerrür mü edecek?
Teknik göstergelere göre hareket etmemiş! 2005 nisanda da sat vermiş normalde... Aşağıdaki al sat lar popüler bir sinyal sitesinden! Çoğunlukla ters köşe yapmış...
http://i.hizliresim.com/brXBX0.jpg
centilmen üstatlar aman kızmayın sadece aklımdaki sorulara cevap arıyorum
Patron MAY sizce yeni otelin bedelini bize ödetmeden ekmek yedirir mi?
Tahsisliye 70 krş. dan izin çıkmadı anlaşılan nominal değerden almak da patronun işine gelmiyor
mevcut nakit de her ne kadar borç olarak görünse faizi alınsa da hafriyata aktarılmış ve belli tarihlerde hafriyata hak ediş olarak ödeme yapıldığı için eriyor (geriye bir şey kaldı mı bilanço da görecez)
İstanbuldaki arazi de ( ipotekli fakat satışına engel bir durum yok ) satılığa falan çıkmadığına göre sezon da yine kötü geçerse borçlar nasıl dönecek
bu durumda teknik olarak nominal değerin altında işlem gören her hisse gibi sermaye azaltarak bedelli yapma ihtimali var böyle bir şey olursa hisse nasıl etkilenir
selamlar
Sevgili dostum,
Ben Tektu nun her bir halini seviyorum.
Tahta, harika bir sekilde tikir, tikir isliyor.
Cok güzel bir formatta isliyor.
Trend firsati ve firsatlari veriyor.
Piyasada cok konusuluyor, gündemden düsmuyor.
Dikkat ederseniz, tahtanin islem hacmi, 1 yildan fazla bir süredir baya hacimli.
15 ay oncesi gibi, 2 yada 4 kisi ile tek kale, mahalle maci formati yok artik tahtada.
22 oyuncu ve 6 hakemle, cift kale kaliteli maclar oynaniyor artik Tektu tahtasinda.
Tektu , alinip, kenara atilip unutulacak bir hisse profiline ve karekterine sahip degil.
An ve an izlenip, takip edilmesi gereken bir hisse.
Takipcisini, izleyenini memnun eden bir hisse :)
Saygilar
Alıntıdır. "19 mayis açılış arkadaşlar..."