Sayfa 187/549 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Bu bilgiye nasıl ve nereden ulaştınız? Değerleme yapılmasa dahi çorak arazi ile 5 yıldızlı otel bir mi? Çok ilginç. Kesinlikle değerleme yapmak zorundalar.

Ah dostum ah !!
    Sizi cok ama cok pozitif görüyorum !!

Bu piyasada, bu her türlü dolaplarin döndügü panayirda, para ve rant cambazlarinin ve sihirbazlarinin cirit attigi bu sirk'te her birsey mümkün !!

Umarim, sizin pozitif tutumunuz hisseyede yansir.

Saygilar...

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Maldan çıktılarsa kim götürecek dostum. Ben daha ne yapabilirim ))

Haklisiniz Ustad,
    Bu hafta, hemen hergun milyon, milyon satis yedi

3. Sn. Gentelman avgyo 0.99 iken 5 olacak dediğimde gülüyorlardı. Hatta hareket başladığında aylardır bekleyen insanlar 5 kademe harekette mali bırakıp çıktılar. Her hareketten önce belirgin mal toplama olmaz. Gafil avlarlar, zira ihlas grubunda yabancılar aşikar bir şekilde mal topluyor, sonuç bir ileri iki geri ki tektunun mal toplama ihtiyacı olmadığını görüyorum. Artık hakkımızda hayırlısı bu hafta sezon açılıyor, haftaya turizm haftası olacak. Bilanço dip notuna kalmadan ogrenecegimizi ümit ediyorum.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Sn. Gentelman avgyo 0.99 iken 5 olacak dediğimde gülüyorlardı. Hatta hareket başladığında aylardır bekleyen insanlar 5 kademe harekette mali bırakıp çıktılar. Her hareketten önce belirgin mal toplama olmaz. Gafil avlarlar, zira ihlas grubunda yabancılar aşikar bir şekilde mal topluyor, sonuç bir ileri iki geri ki tektunun mal toplama ihtiyacı olmadığını görüyorum. Artık hakkımızda hayırlısı bu hafta sezon açılıyor, haftaya turizm haftası olacak. Bilanço dip notuna kalmadan ogrenecegimizi ümit ediyorum.
    Izlemedeyiz dostum...

5. 2 ve 5 Mayis islemlerini cok merak ediyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    2 ve 5 Mayis islemlerini cok merak ediyorum...
    Bugün Ets yi aradım. 1 mayıstan itibaren rezervasyon yapilabiliyor. Otel açılacak yani. Bakalım açılış nasıl olacak, kim yapacak?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Bugün Ets yi aradım. 1 mayıstan itibaren rezervasyon yapilabiliyor. Otel açılacak yani. Bakalım açılış nasıl olacak, kim yapacak?

Benim merak ettigimde, onumuzdeki haftanin tahtasi nasil olacak, kim yapacak

8.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Benim merak ettigimde, onumuzdeki haftanin tahtasi nasil olacak, kim yapacak
    Gedigin 78 79 dan 600 bin alıp unutturdugu var!!! Sürpriz bekliyorum. Bir anda yukarı bekliyorum.

Sayfa 187/549 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •