alici bulsalar ilk seans tabandi bence
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Printable View
alici bulsalar ilk seans tabandi bence
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Hatırlarsanız, değerleme rakamı konusunda beklentileri aşırı tutmanın kimseye faydası olmayacağı konusunda özellikle vurgulamıştım. Bir kaç kere...
Aslında açıklanan rakam çok iyi olmasına rağmen , temeli zayıf varsayımlarla çok yukarılarda olabilecek değerleme rakamlarına odaklanmanın negatif sonuçlarını yaşadık bugün.
Hatta bazı yatırımcılar, bu rakam ve bu fiyat reaksiyonuna anlam veremediklerine de eminim.
burasi borsa hersey mumkun...arsa sonucta yerinde duruyor ve bu sirketin arsadan baska bi faailyeti yok. yeni patron da gelse devlet el de koysa,arsanin degeri degismez
doğan için 15 Temmuzun güzel zamanları çoktan bitmişti de flu bir dönem vardı oda c.b. yaptığı bu açıklamayla sona erdi gibi
görünüyor bakalım aydın doğan nasıl kurtulacak bu süreçten, daha doğrusu kurtulmak isteyecekmi yoksa herşey 15 temmuz
öncesinemi dönecek ki şuan itibarı ile dönmüş gibi görünüyor maalesef
Değerleme konusunda beklentiler,aşırı tutulmadı,,emlakçılara soruldu,görsel,yerinde soruşturma yapıldı,,negatif sonucun sebebi,manşet,,,,nitekim bütün grup kağıtları ayni durumda.
Peki mipaz neden aşırı düştü,,çünkü çok prim yapmıştı,,düşmek için bahane arıyordu,,grafikler bas bas bağırıyordu.
51 den 1.36 lara çıkan bir mipaz vardı,,hem de 7 ay içinde.%166
Arkadaş ekranı açıyorum 1,18 5 dakika sonra 1,08 ekranı kapatıyorum. 5 dakika sonra açıyorum 1,14.....Allah'ım Mipaz'ı elinde bulunduranlara sabır eyle, sinirlerine hakim ol.....