Sayfa 38/855 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 297 - 304 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. alici bulsalar ilk seans tabandi bence

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    yeni mevzuat nedeniyle, artık yorum yazmayı geçtik, ağzımızı açmak bile riskli... Doğan grubu basket topu yerine golf topunu önümüze yuvarladı. Allaha havale etmek lazım...
    nazım imar planının detayını açıklarlarsa ve olumlu ise tatilden dönerim.. o zamana kadar tatile çıkıyorum

asla yatırım tavsiyesi değildir...
    Hatırlarsanız, değerleme rakamı konusunda beklentileri aşırı tutmanın kimseye faydası olmayacağı konusunda özellikle vurgulamıştım. Bir kaç kere...
    Aslında açıklanan rakam çok iyi olmasına rağmen , temeli zayıf varsayımlarla çok yukarılarda olabilecek değerleme rakamlarına odaklanmanın negatif sonuçlarını yaşadık bugün.
    Hatta bazı yatırımcılar, bu rakam ve bu fiyat reaksiyonuna anlam veremediklerine de eminim.

3.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    alici bulsalar ilk seans tabandi bence

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
    ilk seans olmasa da ikinci seansta tabana doğru gidiyoruz.....

4.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    ilk seans olmasa da ikinci seansta tabana doğru gidiyoruz.....
    burasi borsa hersey mumkun...arsa sonucta yerinde duruyor ve bu sirketin arsadan baska bi faailyeti yok. yeni patron da gelse devlet el de koysa,arsanin degeri degismez

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

5.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    burasi borsa hersey mumkun...arsa sonucta yerinde duruyor ve bu sirketin arsadan baska bi faailyeti yok. yeni patron da gelse devlet el de koysa,arsanin degeri degismez

Aynen öyle borsadayız ve Doğan'ın kağıdındayız. Ben yine de toparlayacağını düşünüyorum....YTD.....

6. doğan için 15 Temmuzun güzel zamanları çoktan bitmişti de flu bir dönem vardı oda c.b. yaptığı bu açıklamayla sona erdi gibi

görünüyor bakalım aydın doğan nasıl kurtulacak bu süreçten, daha doğrusu kurtulmak isteyecekmi yoksa herşey 15 temmuz

öncesinemi dönecek ki şuan itibarı ile dönmüş gibi görünüyor maalesef

Alıntı Originally Posted by abcd Yazıyı Oku
    Hatırlarsanız, değerleme rakamı konusunda beklentileri aşırı tutmanın kimseye faydası olmayacağı konusunda özellikle vurgulamıştım. Bir kaç kere...
    Aslında açıklanan rakam çok iyi olmasına rağmen , temeli zayıf varsayımlarla çok yukarılarda olabilecek değerleme rakamlarına odaklanmanın negatif sonuçlarını yaşadık bugün.
    Hatta bazı yatırımcılar, bu rakam ve bu fiyat reaksiyonuna anlam veremediklerine de eminim.
    Değerleme konusunda beklentiler,aşırı tutulmadı,,emlakçılara soruldu,görsel,yerinde soruşturma yapıldı,,negatif sonucun sebebi,manşet,,,,nitekim bütün grup kağıtları ayni durumda.
    Peki mipaz neden aşırı düştü,,çünkü çok prim yapmıştı,,düşmek için bahane arıyordu,,grafikler bas bas bağırıyordu.
    51 den 1.36 lara çıkan bir mipaz vardı,,hem de 7 ay içinde.%166
    Son düzenleme : olimpik forum; 28-02-2017 saat: 14:36.

8. Arkadaş ekranı açıyorum 1,18 5 dakika sonra 1,08 ekranı kapatıyorum. 5 dakika sonra açıyorum 1,14.....Allah'ım Mipaz'ı elinde bulunduranlara sabır eyle, sinirlerine hakim ol.....

Sayfa 38/855 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •