Sayfa 37/855 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 289 - 296 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

noluyor bılen varmı
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

ınş. toparlar burdan
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

Sabah benimkiler gitmiş yeter bu kadar kar başta olimpik forum maharaj olmak üzere her kese teşekkürler her kesin kazancı bol olsun kolay gelsin maharaj bey klimasanı fulluyoz

4. böyle bir kara toparlaması gerektiğini düşünüyorum
    ytd.

5. sayın temel analizden şu duruma bir yorum alabilirmiyiz

6. elimde olmayan hisseye yorum yazmak adetim değil ama şu 1,18 ve 1,12 teknk açıdan çok önemli arkadaşlar
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7.  Alıntı Originally Posted by okie_dokie Yazıyı Oku
    sayın temel analizden şu duruma bir yorum alabilirmiyiz

yeni mevzuat nedeniyle, artık yorum yazmayı geçtik, ağzımızı açmak bile riskli... Doğan grubu basket topu yerine golf topunu önümüze yuvarladı. Allaha havale etmek lazım...
    nazım imar planının detayını açıklarlarsa ve olumlu ise tatilden dönerim.. o zamana kadar tatile çıkıyorum

asla yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    yeni mevzuat nedeniyle, artık yorum yazmayı geçtik, ağzımızı açmak bile riskli... Doğan grubu basket topu yerine golf topunu önümüze yuvarladı. Allaha havale etmek lazım...
    nazım imar planının detayını açıklarlarsa ve olumlu ise tatilden dönerim.. o zamana kadar tatile çıkıyorum

asla yatırım tavsiyesi değildir...
    Aman dostlar gemiyi terk etmeyin. Tabi satan satsın ama elinde tutanlar değerli yorumlarını esirgemesin lütfen. Elinde olmayanlarda esirgemesin. Ancak durum öyle iç karartıcı değil. Spek ağa bu hissede ki beklentimizi bizden çok daha iyi biliyor. Evet minimum 200 TL bekliyorduk ama 105 TL'yi de hazmedelim. Ya 80-90 gelseydi. Ayrıca bugün raporda yer alan çok önemli bir ayrıntı var. Nazım imar planı!!! Neyse bence bugünkü hareketler dökme hareketleri. Bunlar tamamiyle benim şahsi yorumlarımdır. Al,sat ya da tut değildir. Yatırım tavsiyesi hiç değildir.

Sayfa 37/855 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •