noluyor býlen varmý
noluyor býlen varmý
Yazdýklarým hýcbýr sekýlde yatýrým tavsýyesý degýldýr. Tamamen saçmalamadýr.
Yatýrým Tavsiyelerini sadece Yatýrým Danýþmanlýðý Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alýnýz.
ýnþ. toparlar burdan
Yazdýklarým hýcbýr sekýlde yatýrým tavsýyesý degýldýr. Tamamen saçmalamadýr.
Yatýrým Tavsiyelerini sadece Yatýrým Danýþmanlýðý Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alýnýz.
Sabah benimkiler gitmiþ yeter bu kadar kar baþta olimpik forum maharaj olmak üzere her kese teþekkürler her kesin kazancý bol olsun kolay gelsin maharaj bey klimasaný fulluyoz
böyle bir kara toparlamasý gerektiðini düþünüyorum
ytd.
sayýn temel analizden þu duruma bir yorum alabilirmiyiz
elimde olmayan hisseye yorum yazmak adetim deðil ama þu 1,18 ve 1,12 teknk açýdan çok önemli arkadaþlar
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
yeni mevzuat nedeniyle, artýk yorum yazmayý geçtik, aðzýmýzý açmak bile riskli... Doðan grubu basket topu yerine golf topunu önümüze yuvarladý. Allaha havale etmek lazým...
nazým imar planýnýn detayýný açýklarlarsa ve olumlu ise tatilden dönerim.. o zamana kadar tatile çýkýyorum
asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
Aman dostlar gemiyi terk etmeyin. Tabi satan satsýn ama elinde tutanlar deðerli yorumlarýný esirgemesin lütfen. Elinde olmayanlarda esirgemesin. Ancak durum öyle iç karartýcý deðil. Spek aða bu hissede ki beklentimizi bizden çok daha iyi biliyor. Evet minimum 200 TL bekliyorduk ama 105 TL'yi de hazmedelim. Ya 80-90 gelseydi. Ayrýca bugün raporda yer alan çok önemli bir ayrýntý var. Nazým imar planý!!! Neyse bence bugünkü hareketler dökme hareketleri. Bunlar tamamiyle benim þahsi yorumlarýmdýr. Al,sat ya da tut deðildir. Yatýrým tavsiyesi hiç deðildir.
Yer Ýmleri