Adamin hayati makara :)
Ama guzel insan.
Printable View
"Baki kalan gokkubbede, bir hos sada imis"
Ne kadar cok kazanirsaniz kazanin, eninde sonunda bir pamuk tikaci ile paketlenmeyecekmi herkes? O zaman arkamizda guzel isler, dostluklar ve bizim icin dua edecek birilerini birakmak lazim. Rizk, zaten Cenab-i Hak'kin garantisi altinda degil mi....
Vesselam,
freesky
tavhl 11,17 den almıştım....... Sacrosanct'ın şu anki rakkamlardan , orta vadede artı %50 gibi bir rakkamı ön görmesine sewindim.
Aselsan+orge+krdmd+cemtas dewam ; bakalım artık hayırlısı.
Nasipten öte köy yok.......
Sn sacro uzun zamandır borsa dayım hlgyo isgyo gbi karlı dd ucuz projeleri olan temettusu olan şirketler neden artmaz
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hlgyo halka arz olurken içindeki beklenti. beklenti gerçekleşmeden gerçekleşmiş gibi arz oldu.
Yani içinde bulundurduğu beklenti aslında gerçekten fiyatın içindeydi. Ondan yıllardır yükselmiyor.
isgyo farklı. is bankasının diğer kağıtlarına bakın. isfin, isyat gibi. Bunların hepsinin trendi aynıdır. yani ne yaparsan yap bu hep böyledir.
Borsalar dibe giderken sağlamdırlar. hayatta portföyün erimez. ama rallyde ölümdürler.
Onlardan ektra bişey beklemek hayalcilik olur.
Bu hisselere şöyle yatırım yapılmalı bana göre.
Mesela bireysel emekliliğe aylık 150 yatıracağına bunlardan aylık 150 liralık alacaksın. uzun vadede kazanırsın hemde hisse yatırımı yapmış olursun. Hemde sağlam temettü alırsın.
Görüşüm bu.