Tahvl yıllık tepe yi yıktı yüzde 10 der de ben yüzde 1 e fit oldum
Tahvl yıllık tepe yi yıktı yüzde 10 der de ben yüzde 1 e fit oldum
Örneğimi trakya camdan vermek istiyorum alttaki grafik 1 sene önce aldığım trkcm maliyetim ve kağıdı hala taşıyorum.
Grafik aynı sasa gibi demi :D
şu an en zirvede ama satmayı bir an bile düşünmüyorum. Çünkü karda oturulur. tepeden dönsin grafik bozssun satarım. Kardan zarar kaçınılmaz çünkü. Asla ha bura tepe burdan sat ha bura tepe ha bura tepe diye yaşanmaz.
Zaten maliyet düşük koydum g.... diyip geçmek lazım.
Devasal karlar böyle kazanılıyor.
Aşağıdaki grafikte senin tav. trkcm gibi onunda dibini işaretledim. 6 ay 1 sene sonra dönelim bakalım nerelerde olacak.
![]()
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sacro Hocam,
Musadeniz olursa iki tane sorum olabilir mi?
1. Trakya Cam'i 1600'lerden davul zurna esliginde paylastiginizi hatirliyorum. (Peki nicin mi almadim? Butun paralari Metro'ya baglamistim, bedelsiz verecek diye.Espriydi tabi bu, kotu de olsa..)
Iki grafige bakinca bana sanki Trakya daha saglam bir dip yapmis gibi geliyor. Size de oyle geliyor mu?
2. Su anda satmiyorsunuz cunku kardasiniz, keyfiniz gicir. Ama bu demek degildir ki, bu kagit cok daha yukarilara kesinlikle gitmeyecek. (Bilakis, bu ihtimal mevcut. Zaten o yuzden siz de satmiyorsunuz, aksini dusunmek abes olurdu cunku..) Peki bu fiyatlardan TRAKYACAM alirmiydiniz elinizde hic olmasa? (Bu soruyu gaza gelip, yarin bu hisseye atlama potansiyeli olan arkadaslarimiz icin sordum...)
Vesselam,
freesky
jants kisa surede 2 defa 28 TL yokladi.Teknik yorum alabilirmiyiz?
Aynen dip olusumu daha gucluydu.
Bu fiyatlardan Almazdim.
Ama gecen ay 3 dibinde canakta iken alirdim.
Maliyetim iyi olmasa bu fiyatlardan almazdim tabi.
Ama karlilik muhtesem. Sadece temeline bakilarak bile aylik duzenli fiyata bakmaksizin alinacak bir kagit.
Mesela bir ornek vereyim.
Toaso ozkaynak : 2.8 milyar piyasa degeri 15 milyar.
Trkcm ozkaynak : 3.3 milyar piyasa degeri 3.2 milyar
Yani uzun vadede cok gidecek yeri var.
Ama ben bunu 1.50 lerden bunu gorerek almadim. Bura dip dedim girilir dedim ve girdim.
Simdi beklentiler farklilasti.
Ama bu fiyatlardan kesinlikle almazdim.
Ayni araci kurumlarin tercihleri gibi.
Hani al sat tut diyolar ya.
Mesela su an trkcm tut konumunda. Yani ne alinir ne satilir.
Burada benim asil dikkat cekmek istedigim ornek tavdi. Grafiklere bakacak olursak trkcm nin 2 liradaki halinde oldugunu gostermek icindi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri