fanatik bir gs taraftarý olarak; geçen sene csk maçýnda hakký yenen fenerbahçenin,
bu sefer eze eze ,sonuna kadar hakederek aldýðý euroleague þampiyonluðunu caný gönülden kutluyorum .
fanatik bir gs taraftarý olarak; geçen sene csk maçýnda hakký yenen fenerbahçenin,
bu sefer eze eze ,sonuna kadar hakederek aldýðý euroleague þampiyonluðunu caný gönülden kutluyorum .
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
s.a
hayýrlý sabahlar![]()
bilmeden yazma düþünmeden konuþma.......
takým tutmayan biri olarak fenerbahçe'yi kutluyorum. perþembe günü fenerbahçe'ye ortak da olmuþtuk. izleyelim bakalým
hayýrlý haftalar, hayýrlý kazançlar cümleten![]()
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
Fenerbahçemi caný gönülden kutluyorum.
Ama içimi acýtan bir þey var.
Futboldan sonra gelen Avrupa'nýn en büyük organizasyonlarýndan birinde Avrupa þampiyonu olacaksýn ve kasana girecek para 1 milyon EU olacak.
Sivasspor ve Malatyaspor Süperlige çýktý diye ayak bastý parasý olarak 50'þer milyon TL kasalarýna para girecek.
Þaka gibi.
Adaletsizlik her yerde...
Stop Wishing Start Doing
Sayin Ustadlar usd/tl icin bir yorumunuz varmi ? tesekkurler
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri