bu kadar al sat yapýnca insanýn bir yeri kalkýyor disiplin misiplin kalmadý sacro hocam![]()
bu kadar al sat yapýnca insanýn bir yeri kalkýyor disiplin misiplin kalmadý sacro hocam![]()
Teknik calismasi yapan arkadaslar rica etsem LIDFA grafik calismasi yapabilir misiniz
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Onerva Forumdasim,
Hem teknik calismasi diyorsunuz, hem de LIDFA soruyorsunuz. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu!!!!
Dostlar, trenin son vagonlari haric her yeri dolmus olabilir kisa bir donem icin. Siz siz olun, elinizdeki avucunuzdaki, zor kazandiginiz paraciklarinizi elalemin speklerine kaptirmayin.....Siz arkasindan yasini tutarken, adamlar manitalarini alip, alemlere akip gidecek, yazik olacak sizin paraciklariniza....
![]()
sayin sacrosanct, epey bir calistim ama resim yukleyemedim onun icin yazili olarak elimden geldigince anlatmaya ve yorumunuzu almaya calisacagim.
jants 2013 den gelen dusenini 2016 10. ayda 22,50 tl civarinda kirmis, daha sonra 2016 12. aya kadar surende teyidini almis ve simdi de sirayla buyuk ve kucuk canagi tamamlayacak gibi destekleri yukselte yukselte cikiyor. bu analiz dogru mudur?
sakin yanlis anlasilmasin, kagit gider demek icin yazmadim bunu, sadece analiz ve bakis acimin dogru olup olmadigini ogrenmek istiyorum.
selamlar
p.s bu arada mesaj kirliligi yaratmamak icin sayfaniza ve foruma bugune kadar hicbirsey yazmadim, gec kaldigim icin kusura bakmayin ama forumunuz hayirli olsun :-))
sayin sacrosanct, bu analizler için ne dersiniz?![]()
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Forumdaki paylaþýmlarý yeni okuyorumda.
Aklýma þey geldi.
73 bin endekste kimseye mal aldýramýyoduk. Þimdi insanlar hangi kaðýdý alsam diye birbirini eziyor :D
Ýþte borsa bu yaa. Seviyorum borsayý :D
Þimdi freesky gelir dikkatli olun der :D aman ky falan fiþman. Aslýnda adam haklý. Çünkü burada o kadar çok acemi yatýrýmcý varki neyi nerden alacaklarýný bilmiyorlar.
Onun için ben burada hep saðlam teknikçilerin, tenikten anlamasa bile piyasadan tokat yemeyecek tarzda arkadaþlarýn olmasýný istiyorum. Yani kimse yanlýþ anlamasýn babamýn oðlu deðilse borsadan anlamayan adama benim burada anlatacak hiç birþeyim yok.
Bizimde acemi dönemlerimiz oldu ss öðrendik :D
Bilmeyen arkadaþlara piyasa vura vura öðretir. Hepimiz böyle öðrendik.
Onun için herkes biliyormuþ gibi kabul ederek yazýlarýmý yazýyorum. Sonra baþýmý aðrýtmayýn.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Yer Ýmleri