http://www.sekeryatirim.com.tr/ sacro bey vermişti.uye olup webchart varmıs ,onu kullanmak için.deneyin.bende deneyecegim cunku.internet exlorerda calsıyormsu sadece.
Akıl,adama sermayedir.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Bazı teknikçiler endekste düzeltme bekliyormuş.
Biraz endekse baktım biraz bankalara baktım.
Endeksin yorgunluğu gayet doğal. uyumsuzluklar belirgin ama trend var. Yani göstergeler karışık sinyal veriyor bende bankalara bakayım dedim.
Garan ve akda biraz zirve dönüüşü mevcut. Hani borsalar bozsada aşağı kırsak modunda bu ikisi.
Ama isc yapı halk ve vakıf hiç öyle demiyor.
İsc de 1-2 hafta önce obo gözlemlemiştim ama bu oboyu net bir şekilde sindirmiş. yükselen üçgen yada bayrak formasyonu gibi bir oluşuma döndürmüş olayı. yani 7.11-12 yukarı hacimle geçilirse çat diye 7.50 diyecekmiş gibi duruyor.
AYnı şekilde yapıda öyle 2013 gezi parkıdan gelen düşen direnci. 4.40 ile bugün yukarı kırıldı eğer tuzak değilse yapıda çat diye 5 olmalı.
halkta 12.50 kulbunu kırarsa çat diye 14 diyecek bir formasyonda.
Yani taşları yerine oturtunca bankalardaki kırılımlara mütakip endeks 4-5 bin lik bir alım gelebilir.
Aynı şekilde aşağıyada 4-5 binlik bir satış gelebilir. ama sanki yukarı ihtimal daha bir yüksek olasılıklı.
Ben işc ile yapıyı takip ediyor olacağım. şifre bu ikisinde.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sacro usta 368. sayfaya bir resim eklemiştim görmedin herhalde bir yorumda senden alsaydık o resme.
Yer İmleri