Sayfa 372/1200 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    20 30 sayfa once izmdc 3.10 bandina gelirsr alinir demistim.

Gecen hafta 3.15 den donmus.

Hacim mukemmel otesi sanirim kirdi yukari.
    3,31 ek alım yaptım hocam büyük çanak hedefi 3,35 önemliydi hacimli kırması çok ii oldu büyük çanak hedefe doğru artık gider diye tahmin ediyorum 4,87 görünüyor grafikte tbi sen ne dersin bilemem
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by DFolmaz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bana ücretsiz Bistin ve hisselerin dolar avro tl günlük görebileceğim bir yer Lazım eskiden oyakyatirimin ve mynette vardı bulamadın varsa özelime veya buraya yazarsanız sevinirim
    not, investingde dolar avro çevirme yok

dual
    http://www.sekeryatirim.com.tr/ sacro bey vermişti.uye olup webchart varmıs ,onu kullanmak için.deneyin.bende deneyecegim cunku.internet exlorerda calsıyormsu sadece.
    Akıl,adama sermayedir.

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    3,31 ek alım yaptım hocam büyük çanak hedefi 3,35 önemliydi hacimli kırması çok ii oldu büyük çanak hedefe doğru artık gider diye tahmin ediyorum 4,87 görünüyor grafikte tbi sen ne dersin bilemem
    Ben geçen hafta karelleri buna kaydırmıştım biraz 3.21-20-19 falan.

3.80-3.90 kısada hedefi var. Karelle eşitlerse oralarda behlül kaçar :D

Ama orta vade didiğiniz doğru.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ben geçen hafta karelleri buna kaydırmıştım biraz 3.21-20-19 falan.

3.80-3.90 kısada hedefi var. Karelle eşitlerse oralarda behlül kaçar :D

Ama orta vade didiğiniz doğru.
    söylediğin rakamların çok yakın durumlarını bugün izmdc topiğinde yazdım sacro hocam ama bana göre 3,90 geçilirse satılmaz beklenir büyük hedef için 3,78 kv için dediğiniz gibi kar al cebe yakıışır
    ytd deli saçmasıdır

Bazı teknikçiler endekste düzeltme bekliyormuş.

Biraz endekse baktım biraz bankalara baktım.

Endeksin yorgunluğu gayet doğal. uyumsuzluklar belirgin ama trend var. Yani göstergeler karışık sinyal veriyor bende bankalara bakayım dedim.

Garan ve akda biraz zirve dönüüşü mevcut. Hani borsalar bozsada aşağı kırsak modunda bu ikisi.

Ama isc yapı halk ve vakıf hiç öyle demiyor.

İsc de 1-2 hafta önce obo gözlemlemiştim ama bu oboyu net bir şekilde sindirmiş. yükselen üçgen yada bayrak formasyonu gibi bir oluşuma döndürmüş olayı. yani 7.11-12 yukarı hacimle geçilirse çat diye 7.50 diyecekmiş gibi duruyor.

AYnı şekilde yapıda öyle 2013 gezi parkıdan gelen düşen direnci. 4.40 ile bugün yukarı kırıldı eğer tuzak değilse yapıda çat diye 5 olmalı.

halkta 12.50 kulbunu kırarsa çat diye 14 diyecek bir formasyonda.

Yani taşları yerine oturtunca bankalardaki kırılımlara mütakip endeks 4-5 bin lik bir alım gelebilir.

Aynı şekilde aşağıyada 4-5 binlik bir satış gelebilir. ama sanki yukarı ihtimal daha bir yüksek olasılıklı.

Ben işc ile yapıyı takip ediyor olacağım. şifre bu ikisinde.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Sacro usta 368. sayfaya bir resim eklemiştim görmedin herhalde bir yorumda senden alsaydık o resme.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sacro usta 368. sayfaya bir resim eklemiştim görmedin herhalde bir yorumda senden alsaydık o resme.
    o grafiği gördüm gündüz.

benim bu son attığım yorumda aslında senin grafiği destekliyor bence.

yani iyi yakalamışsın. katılıyorum.

8. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRRR.

Sayfa 372/1200 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •