Originally Posted by
Texasradikal
Artık eski diye birşey yok unutun gitsin onu...olsaydı olurdu şimdiye kadar tarihinde böyle birşey yapmamış bir hisse tekrar gelmesi için çok kötü bir açıklama yapması gerek oda imkansız...!!!
Asıl eğer dediğini yaparsa busefer çok daha çok mal kaptırır kaçıranlar için müttiş fırsat doğar bunu yapacağını hiç sanmıyorum...!!!!
Hisse her yükselişte oyun yapıyor bunu 3 geçincede yaptı 4 geçincede yaptı 5 geçincede yaptı 6 geçincede yaptı 7 geçince gene yapacak ve devamı gelecektir...!!! Nasıl yaptı derseniz her yükselişte geri gelip kendine dip yapıp toplayıp gene gitmiştir örnek 3.70 3,90 gidip dip seviyesi 3.11 yapıp toplayıp aynı bantta ileri geri yapıp 1 tl üstüne attı 4,70 4,90 aralığı aşşağı 4.19 lar sonra 5 tl üstü ve aynı şekilde devam etti umarım anlatabildim hisse çok düşüş yapmadan şahane bir şekilde gidiyor.... sonu neresi bilemem fakat gideri bu yaptığı hareketle devam edecek gibi gözüküyor....!!!! Tabiki arzular şelaledir herkes diyebilir bu bana yeterde yetmezde bu herkesin şahsi fikridir hedefler güzeldir ulaşılınca ayrı güzellik taşır...☺
Birde böyle düşünün Bu hisse bir durdo kadar olamazmı ??? Ve ondan daha iyi konumda hertürlü şirket olarakda iş olarakta yapı olarakda...!!! Daha söylenecek şey varmı sizce kılavuza gerek yok....😉😊
Saygılar...