Sayfa 391/467 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    tirede hedefim 9 civarıydı ama artık bu çıkış ve ettiğim kar yeterli ve şuandaki potansiyelden çok daha potansiyelli bir kağıt bulduğum için elimdeki lotların yüzde 80 satıyorum herkese hayırı kazançlar maliyet 2 altıydı hey gidi günler hey tezasım nerelerden nerelere
    Nedir buldugun kagit akrep kardes bizde bilelim.Tireyle vedalasma vakti geldi sayilir.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. yazıyom topiclerinde polho ve trgyo dışında
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    texasım burdaysan merhaba sana da eski ortağım ve arkadaşım
    Slm akrep arkadaşım umarım çıktığına pişman olmazsın bana sorarsan bekle derim daha ederi var gitme akrep hisse toplu her türlü fiyata getirirler benim hedef 8. Tl 8,5 tl arasıydı fakat burayıda geçecek sanırım yakında göreceğiz...😉🙏👍

4. ö...d....s.....s.....s.....şirketi.biz sattık tabi çıkarsın e...s....

5.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Slm akrep arkadaşım umarım çıktığına pişman olmazsın bana sorarsan bekle derim daha ederi var gitme akrep hisse toplu her türlü fiyata getirirler benim hedef 8. Tl 8,5 tl arasıydı fakat burayıda geçecek sanırım yakında göreceğiz...[emoji6][emoji120][emoji106]
    [emoji847]Hissede olduguna sevindim texas.bi ara satmistin sanki.

Alıntı Originally Posted by tirezede Yazıyı Oku
    [emoji847]Hissede olduguna sevindim texas.bi ara satmistin sanki.

Sattım geri aldım biraz üst fiyattan şuan yola devam Ediyorum...🙏🙏
    bu hisseyi satan kaybeder benim görüşüm bu ardından bakar gider sonra alması çok zor olur Ben 8 tl 8.30 dedim belkide 15tl olur 20 tl olur belkide çok yukarısı ben uyarımı yapayım,hissede olan arkadaşlara duyrulur genede kendiniz bilirsiniz son karar sizindir...!!!
    Saygılar...

7.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Sattım geri aldım biraz üst fiyattan şuan yola devam Ediyorum...[emoji120][emoji120]
    bu hisseyi satan kaybeder benim görüşüm bu ardından bakar gider sonra alması çok zor olur Ben 8 tl 8.30 dedim belkide 15tl olur 20 tl olur belkide çok yukarısı ben uyarımı yapayım,hissede olan arkadaşlara duyrulur genede kendiniz bilirsiniz son karar sizindir...!!!
    Saygılar...
    Eski aliskanliklarini gosterip geri gelmez insallah.Geri gelisler duzeltme tarzinda oluyor genelde.Benimde hedefim 1 dolar civariydi ama gercekten cok iyi gidiyor.Bakalim nereye kadar satmadan dayanabilecegiz.

8.  Alıntı Originally Posted by tirezede Yazıyı Oku
    Eski aliskanliklarini gosterip geri gelmez insallah.Geri gelisler duzeltme tarzinda oluyor genelde.Benimde hedefim 1 dolar civariydi ama gercekten cok iyi gidiyor.Bakalim nereye kadar satmadan dayanabilecegiz.

Bence de satan kaybeder ben 6.06 dan zor yakaladim tekrar çifthaneye kadar bekleyecegim

Son yörük

Sayfa 391/467 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •