Sayfa 392/466 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by tirezede Yazıyı Oku
    Eski aliskanliklarini gosterip geri gelmez insallah.Geri gelisler duzeltme tarzinda oluyor genelde.Benimde hedefim 1 dolar civariydi ama gercekten cok iyi gidiyor.Bakalim nereye kadar satmadan dayanabilecegiz.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Artık eski diye birşey yok unutun gitsin onu...olsaydı olurdu şimdiye kadar tarihinde böyle birşey yapmamış bir hisse tekrar gelmesi için çok kötü bir açıklama yapması gerek oda imkansız...!!!
    Asıl eğer dediğini yaparsa busefer çok daha çok mal kaptırır kaçıranlar için müttiş fırsat doğar bunu yapacağını hiç sanmıyorum...!!!!
    Hisse her yükselişte oyun yapıyor bunu 3 geçincede yaptı 4 geçincede yaptı 5 geçincede yaptı 6 geçincede yaptı 7 geçince gene yapacak ve devamı gelecektir...!!! Nasıl yaptı derseniz her yükselişte geri gelip kendine dip yapıp toplayıp gene gitmiştir örnek 3.70 3,90 gidip dip seviyesi 3.11 yapıp toplayıp aynı bantta ileri geri yapıp 1 tl üstüne attı 4,70 4,90 aralığı aşşağı 4.19 lar sonra 5 tl üstü ve aynı şekilde devam etti umarım anlatabildim hisse çok düşüş yapmadan şahane bir şekilde gidiyor.... sonu neresi bilemem fakat gideri bu yaptığı hareketle devam edecek gibi gözüküyor....!!!! Tabiki arzular şelaledir herkes diyebilir bu bana yeterde yetmezde bu herkesin şahsi fikridir hedefler güzeldir ulaşılınca ayrı güzellik taşır...☺
    Birde böyle düşünün Bu hisse bir durdo kadar olamazmı ??? Ve ondan daha iyi konumda hertürlü şirket olarakda iş olarakta yapı olarakda...!!! Daha söylenecek şey varmı sizce kılavuza gerek yok....😉😊

Saygılar...

2.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Artık eski diye birşey yok unutun gitsin onu...olsaydı olurdu şimdiye kadar tarihinde böyle birşey yapmamış bir hisse tekrar gelmesi için çok kötü bir açıklama yapması gerek oda imkansız...!!!
    Asıl eğer dediğini yaparsa busefer çok daha çok mal kaptırır kaçıranlar için müttiş fırsat doğar bunu yapacağını hiç sanmıyorum...!!!!
    Hisse her yükselişte oyun yapıyor bunu 3 geçincede yaptı 4 geçincede yaptı 5 geçincede yaptı 6 geçincede yaptı 7 geçince gene yapacak ve devamı gelecektir...!!! Nasıl yaptı derseniz her yükselişte geri gelip kendine dip yapıp toplayıp gene gitmiştir örnek 3.70 3,90 gidip dip seviyesi 3.11 yapıp toplayıp aynı bantta ileri geri yapıp 1 tl üstüne attı 4,70 4,90 aralığı aşşağı 4.19 lar sonra 5 tl üstü ve aynı şekilde devam etti umarım anlatabildim hisse çok düşüş yapmadan şahane bir şekilde gidiyor.... sonu neresi bilemem fakat gideri bu yaptığı hareketle devam edecek gibi gözüküyor....!!!! Tabiki arzular şelaledir herkes diyebilir bu bana yeterde yetmezde bu herkesin şahsi fikridir hedefler güzeldir ulaşılınca ayrı güzellik taşır...☺
    Birde böyle düşünün Bu hisse bir durdo kadar olamazmı ??? Ve ondan daha iyi konumda hertürlü şirket olarakda iş olarakta yapı olarakda...!!! Daha söylenecek şey varmı sizce kılavuza gerek yok....😉😊

Saygılar...
    Çok çektirdi ama , bu bir aylık rallisi her şeye değdi.Akrep kardeşin dediği gibi arkaya yaslanıp , kahveyi yudumlayarak izlemelik oldu . Aman nazar değmesin.

YTD...

3. NAZAR DEĞDİ.6.40 DA DEVRE KESTİ.

4.  Alıntı Originally Posted by tirezede Yazıyı Oku
    NAZAR DEĞDİ.6.40 DA DEVRE KESTİ.
    Hareketlerine bakılırsa çift haneler bu hafta görülecek gibi.

5. 27-04-2017, 22:01

............Bi selam cakiim istedim yeni siteye. Hayirli olsun. 8 senedir TIREciyim. Maliyet USD 1.20 civari. Bozmak gerekmez insallah.
    TIRE kadar, hatta daha fazla surunduren, Isiklar (IEYHO) bide Pegyo vardi benim bildigim. Pegyo biraz gitti, isiklar daha beter geriledi. Bakalim TIRE napacak, valla bende merak ediyom. Maliyet + firsat maliyeti falan (mesela SASA 22 kurustu 9-10 Lira dan ucuza satmam bu kaati. Oyle bisey olursa piyasa degeri de milyari gecmis falan, abuk bi sey, olur ama banane. Vermicem, vermicem, benim diil mi vermicem ............................

Kac yildan sonra verecem verecem dedim. Vaybe, nasipten ote gercekten hicbisey yokmus. Olmayinca olmuyo.

6.  Alıntı Originally Posted by ilco Yazıyı Oku
    hareketlerine bakılırsa çift haneler bu hafta görülecek gibi.
    çok sert silkeliyolar.bakalım kimler sağlam tutunmuş

7. Bana mal dağıtıyor gibi geldi.
    Tabi herkesin kendi fikri önemlidir.

Bunların hepsi oyun gel gel yapıyor korkutarak kanarsanız yutar bunlar yıllardır doymadılar...😉🤒

Sayfa 392/466 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •