Originally Posted by
Texasradikal
Artýk eski diye birþey yok unutun gitsin onu...olsaydý olurdu þimdiye kadar tarihinde böyle birþey yapmamýþ bir hisse tekrar gelmesi için çok kötü bir açýklama yapmasý gerek oda imkansýz...!!!
Asýl eðer dediðini yaparsa busefer çok daha çok mal kaptýrýr kaçýranlar için müttiþ fýrsat doðar bunu yapacaðýný hiç sanmýyorum...!!!!
Hisse her yükseliþte oyun yapýyor bunu 3 geçincede yaptý 4 geçincede yaptý 5 geçincede yaptý 6 geçincede yaptý 7 geçince gene yapacak ve devamý gelecektir...!!! Nasýl yaptý derseniz her yükseliþte geri gelip kendine dip yapýp toplayýp gene gitmiþtir örnek 3.70 3,90 gidip dip seviyesi 3.11 yapýp toplayýp ayný bantta ileri geri yapýp 1 tl üstüne attý 4,70 4,90 aralýðý aþþaðý 4.19 lar sonra 5 tl üstü ve ayný þekilde devam etti umarým anlatabildim hisse çok düþüþ yapmadan þahane bir þekilde gidiyor.... sonu neresi bilemem fakat gideri bu yaptýðý hareketle devam edecek gibi gözüküyor....!!!! Tabiki arzular þelaledir herkes diyebilir bu bana yeterde yetmezde bu herkesin þahsi fikridir hedefler güzeldir ulaþýlýnca ayrý güzellik taþýr...☺
Birde böyle düþünün Bu hisse bir durdo kadar olamazmý ??? Ve ondan daha iyi konumda hertürlü þirket olarakda iþ olarakta yapý olarakda...!!! Daha söylenecek þey varmý sizce kýlavuza gerek yok....😉😊
Saygýlar...
Yer Ýmleri