O kursunlari denize dalip toplayan birileri vardi, tv de gormustum, sizde ole yapabilirsiniz...
Printable View
Bur topiktede bir kac defa yazdim. Dolar butun dunya paralari karsisinda 10 yildir yukselis trendinde. Gozden kacirilmamasi gereken onemli bir husustur bu.
Ben bu gidisatin bittigini yada sonuna dogru yaklastigimizi ve Dovuz yatiriimcilarinin sadece dolar yerine riski dagitmak icin bir doviz sepeti yapmalari daha dogru bir karar olacagini savunuyorum.
Belki Dolar butun dunya pariteleri karsisinda son bir yukari hareket daha yapabilir. Ama en gec 2018 ilk ceyregi civari kadar bu trend surebilir.
Dolara kotu bir seyler olacagi muhakkak. Ama ne olacagini en iyi bilen yine dolarlari bastiranlardir....Adamlarim alternatif bir plani muhtemelen hazirdir.
YTD.
100$ a eyalet satın alınıyor bile olabilir mesela Antartika'da 1 milyon hektar arazi bedava dünyada sahibi olmayan tek kıta tek yer; aslında dönümü 1 $ a tapu bulsam alırım bakarsın orası yaz burası kış olur 1000 yıl sonra :he: gerçi gidip çitle 10000 dönüm çevir birde tabela as kimse ne yapıyorsun demez koca kıta ucu bucağı da yok kimse yok trafik yok şehrin gürültüsü yok hayali bile güzel üstelik sahibide yok :he: