Sayfa 388/1013 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Şimdi birisi gelip `kardeşim su fiyatımı sadece enflasyonu belirler` diye ahkam kesecek eminim ama SU bu SU kaynağında bedava , şişeye koyup satıyorsun o kadar yani , kaynağı sende normalde bedava olan bir ürünün fiyatı bu kadar artıyorsa %80 ithalat yaparak piyasaya sürdüğün malların Dolardaki O ha ! yükselişten sonra aynı kalması mümkün mü ? Mümkün diyecek biri çıkarsa ben de SÖZÜN BİTTİĞİ yer derim.

2. Hani enflasyon pinpon topuyla falan hesaplanır ya, ben de kendi hobim olan balıkçılıktan örnek vereyim.

Kurşunun kilosu daha 6 ay önce 7-8 liraydı, şu anda 11-12 lira.
    Kurşundaki enflasyon 6 aylık % 50.. Yıllığa siz vurun.
    Ya da en iyisi vurmayın. Vurursanız ölür.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Umutabi hiç uyarmiyorsun mesajı yanlış topigie atmışım. .))

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Boş verin sayın r.lucas her topik uyar bu yazılanlara ,nasıl olsa her an bir goygoycu gelir, malum tüm topikleri dolaşıyor garipler , sahiplerine görevlerini iyi icra etmek aldıkları paranın hakkını vermek için canla başla çalışıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    nerede o eski dolar , şöyle bir günde bile topallıyor koltuk değnekleriyle yürüyor.

böyle bir ülkede bu kadar zayıf performans çok ilginç.
    zayıf performansa bak yılda %25 ten 4 senede %100 deval oldu. tl yi çöp yaptınız. sen git bu masalları saflara anlat.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolarım olmasa 16 Nisan öncesi Dolar alırmıydım ? Hayır, peki Dolarlarımı satarmıyım ? Hayır . Ben kendimi finansal olarak işler bu kadar moka girmeden alabileceğim kadar garantiye aldım ve moktan çıkma işareti alana kadar da eşek sağlam kazık` da kafam rahat sters yok.
    umutabi bu moktan çıkılma ihtimali yok.bunlar başta olduğu sürece bu dolar 10tl olsa şaşırmam.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şimdi birisi gelip `kardeşim su fiyatımı sadece enflasyonu belirler` diye ahkam kesecek eminim ama SU bu SU kaynağında bedava , şişeye koyup satıyorsun o kadar yani , kaynağı sende normalde bedava olan bir ürünün fiyatı bu kadar artıyorsa %80 ithalat yaparak piyasaya sürdüğün malların Dolardaki O ha ! yükselişten sonra aynı kalması mümkün mü ? Mümkün diyecek biri çıkarsa ben de SÖZÜN BİTTİĞİ yer derim.
    Umutabi arıtma taktır. .bende hanımla baya kavga ettim..ama o galip geldi..çok memnunum hem Pet şişe su parasıyla haşır neşir olmazsın. Ver 1.500 i bi sefer.. bi kere kufredeceksin o kadar .ve çok ilginç acayip lezzetli su. .yemekleride onla yapıyoruz biz.hem geçen gün gazetede çıktı. .arıtma su pazarı bilmem kaç büyüdü diye )

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Umutabi arıtma taktır. .bende hanımla baya kavga ettim..ama o galip geldi..çok memnunum hem Pet şişe su parasıyla haşır neşir olmazsın. Ver 1.500 i bi sefer.. bi kere kufredeceksin o kadar .ve çok ilginç acayip lezzetli su. .yemekleride onla yapıyoruz biz.hem geçen gün gazetede çıktı. .arıtma su pazarı bilmem kaç büyüdü diye )

Sayın lucas, oturduğum binanın ciddi merkezi arıtması var ama suyun tadını beğenmiyorum, zaten bir lüksümüz yok suda mı içmeyelim doğru dürüst. Öte yandan benim sırtımdan kabadayılık yapanlara gün yüzü gösteremek için başta gezme , dışarıda yeme, eğlenme, içki harcamalarımı mümkün olduğunca kıstım bu sene tatil köyüde yok.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    zayıf performansa bak yılda %25 ten 4 senede %100 deval oldu. tl yi çöp yaptınız. sen git bu masalları saflara anlat.
    Çiçeği burnunda yeni mezun (inşaat müh) olarak Tekfen İnşaat ile Arabistana gittim.

Bir yıl çalıştım, maaşım 1000 dolardı. Bir yılda 12000 dolar biriktirdim.

Dönünce bu parayla Üsküdar'dan ev aldım.

Evin değeri şuan 500 bin. Artı 30 yıllık kira gelirini de 500 bin. Toplam 1 milyon TL.

SEN NELERE KADİRSİN DOLAR. 12 bin dolar = 1 milyon TL.

Sayfa 388/1013 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •