Evet hocam önlemimi aldım; hatta şöyle bir yol izledim: Yedek, yedeğin yedeği, yedeğin yedeğinin yedeği ve kağıt çıktı dosyaları. Eskiden kitap sayfalarının arasına isviçre frankı saklardık, şimdi onbinlerce dolarlık coin saklıyoruz. :)
Printable View
https://thesaifhouse.files.wordpress.../07/growth.jpg
2012 yılına geldiğimiz de yarısına gelmişti üretim.
tövbe yarabbim.. duvarda asılı kuran-ı kerim arasına koymak daha güvenli bence, kitap deyince, çoluk çocuk alır verir, düşürür. duvarda asılı olana kim bakıyor. :) yazılan kagıt ve kalemde önemli. ben bir tık seviye üstüne taşıdım. kendi enigma şifrelemem var.. hitit ve asur alfabesi ni. altcoin wallet adreslerine uyarlama çalışmalarım devam ediyor.. o kadar garanti yani..
bu arada 1 yılda 10.000 tl yatırıp 16.000.000 olan coin bugun yuzde 85 artmış :D
16.000.000 tl X 1.85 = 29 600 000 bitcoinin yuzune bakan olmaz altcoinler bu kadar karlı olduktan sonra
... tarih yukarıda, şu. an satsaaak. 23.498 (USD)
1hafta da getri dönüşüne bakarmısınız.!.. küsuratları boş verelim :).... 23.000 eksi (çıkarma işlemi yapıyoruz :) 13.000= 10.000(USD) kazanç...
. kaptan banucann'in seyir defteri.. yıldız tarihi..
MS:2017..rebiyülevvel falan filan.. :)
Çalışarak sayın Ahmetg. O projenin sitesini, projede kimlerin çalıştığı, çalışanların gerçekten alanında yetkin olup olmadığı, projeyi destekleyen tanınmış şirketlerin olup olmadığı; sonra projenin ayrıntılarının anlattıkları whitepaper'ın gerçekçi olup olmadığı, son olarak da google taraması yaparak. Tüm bunları yaptığınızda ortaya çıkacak ürünün karlı olup olmadığını ve o projenin scam olup olmadığını yüzde 99 oranında anlarsınız.
http://bedavabitcoin.club/bit-it-kre...in-satin-alma/
.... Anında kredi kartıyla bitcoin alıp Türkiyedeki borsalarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız, tam size göre bir site...
bitcoin = tulipomania
bence
https://i.hizliresim.com/YOnjaj.jpg
5 yıl önce 10 cent olan şey şimdi 15 bin dolar olaya bak
Diyanet'e göre kripto paralar caiz değil
Sanal paralarla ilgili bir açıklama daha yapan Diyanet İşleri Başkanlığı, kripto paraların caiz olmadığını belirtti....
..... :)... günde 2-3 saat camide imamlık(!) sıfatıyla bulunup. 3-4.000TRY.maaş almak caiz..
Banucann dünya tarihinde ilk defa devletlerden bağımsız bir para sistemi oluşturuldu, bu işe kayıtsız kalanlar kafayı çok vuracak haberleri yok.ben bu işe koyduğum küçük araba parası ile 5 sene sonra saray yaptıracağım. bu dalga geçenleride orada hizmetçi olarak çalıştıracağım.
PARA: devletçe bastırılan ve ülke içinde ödeme aracı olarak kullanılan, üzerinde saymaca değeri yazılı, kâğıt ya da metal nesne.
Kavram olarak para demek için işin içinde devlet olmak zorunda.
Ödeme aracı diyebiliriz belki ama para gibi kabul görmüş bir ödeme aracıda değil maalesef.
Bağımsız da değil. Devletlerin kontrolünde olan internet ile işlem yapıyoruz.
devletlerin kontrolünde olan bankalardan gönderme-çekme yapıyoruz.
bir gün sanal para gerçekten ödeme sistemi gibi kullanılırsa devletlere vergi veren şirketlerde kullanılacak bu araçlar.Devletler, şirketlere bununla işlem yapamazsınız dediğinde ödeme sistemi olması da yalan olur. Yani hiç bir zaman bağımsız bir ödeme aracıda olamayacak.
diyaneti eleştirmek pek doğru değil bu konuda. gerçi ne söylendiğinden ziyade kimin söylediğine bakılan topraklarda yaşıyoruz.
en ilginç olanı da eleştirenlerin genelde diyanetin hitap etmediği kişiler olması. Diyanet bunu fetvaya itibar eden müslümanlar için söylüyor. Diğer kişileri ilgilendiren bir konu değil bu.
Diyanet konunun uzmanı değil. Bu konuda devlete yada uzmanların görüşlerine bakıyorlar.
Devlet ve uzmanlar aldanma ve aldatma riski ileri düzeyde diyor.
Bunu hem Türkiye yetkilileri, hemde pek çok ülke söyledi mi? söyledi.
Konu para ise uzmanlar kimlerdir? iktisatçılar. Onlarında büyük çoğunluğu aynı şeyi söylüyor.
işte bir örnek,
https://www.bilgeyatirimci.com/2017/...-adim-bitcoin/
https://www.bilgeyatirimci.com/2017/...reye-kadar-ii/
ciddi belirsizlikler taşıyan, aldanma ve aldatma riski olan bir şeyin "para" olarak kabülü caiz değildir diyor diyanet.
Eğer bir gün bu durum değişirse, yani devletler bunu resmen kabullenir ve riskler ortadan kalkarsa eminim diyanet de o zaman caiz kabul edecektir. Fakat o zamanda işin özüne bakılmadan dün haram dediğine bugün caiz diyorlar diye eleştirilecektir.
Devletlerden bağımsız bir para sistemi devlet medyalarında ve devlet havaalanlarında satışı yapılabiliyor mümkünmü?
Bitcoin i 30 centten piyasaya sürüp toplayanlar kimler sonra 10 bin doların üstüne çıktıktan sonra birden pazarlama başladı?
Ha 50 bin dolarda olabilir 50 dolarda risktir tabiki ben girmem girenede mani olmam...
blockchain sadece internete bağımlı değil alternatif platformlar üzerinde ciddi çalışmalar var. hele şu quantum transmission gelişsin haberleşmede devletlerin kontrolüde bitiyor. uzun vadede klasik devlet mantığı bitecek. bu potansiyeli bizim KY'nin görmesini zaten beklemiyorum.
gerçeklere dönersek;
blockchain internete bağımlı şu anda.gelecekte oluşacak yenilikler ise blockchain lehine değil aleyhine olacak. blockchain çöp olacak.
Daha şimdiden ilk 10 kripto para arasında blockchain kullanmayanlar var.
Şu anda aldığımız dronu lisans olmadan uçuramıyoruz, 2040 da quantum transmission ile devlet kontrolü nasıl bitecek acaba :)
Teknolojiye yatırım kazandırır, teknolojik ürüne yatırım ise kaybettirir çünkü değişim çok hızlı.
Kısa vade tamam ama uzun vade teknolojik ürün yatırımı saçmalık.
klasik devlet mantığı da pek bitecek gibi görünmüyor. Gelişmeler aksi yönde.
kısaca, wall street ve silikon vadisi arasında kiyasiya bir savasin ya izleyicisi ya da tarafi olacagiz. benim tercihim silikon vadisi.
https://anewkindofhuman.com/wp-conte...4a-680x350.jpg
coincilerin FED toplantısında gövde gösterisi yaptığı ortaya çıkmış
bitfresh virüsünü yazmaya başladım 18 agustos 2018 de sisteme salacam. sistemdeki bitcoinleri silmiyecek bir bitcoini olanın bir milyon bitcoini olacak nerde çokluk orda .... bütün sistem bunu anlıyacak :)
Bitcoin piyasaya sürülmez. Üretilir. Ve Üretimi kısıtlıdır. Sonsuz değildir.
Bir diğeri BTC para etmez iken üretimin neredeyse yarısı geçildi. O günlerde hiç bir toplayıcı yoktu bir kaç genç kendi arasında futbol topu gibi oynadı. Eğlendi. Eski cüzdanlara bakınca En az 5 Milyon coin sanki sonsuza dek oradan kımıldamayacak şekilde duruyor.
Çünkü o gençler ya forma attılar ya sattılar pc lerini.
bitcoin yükselir mi yükselmez mi bilemem. belki 1 milyon dolar olur.. ama sonu kötüdür. lale çılgınlığı bunun yanında solda sıfır kalacak büyük ihtimal.
O zaman sizden ricam lütfen söyleyiniz sizlerin nazarında kabul gören Diyanetinize , bizlerin nazarında kabul görmedikleri için lütfen bizden kestikleri vergileri kesmeyerek sadece onlara itibar edenlerden oluşan bir vergi dilimi içerisinde pay edinsinler zira ben cebimden çıkan vergi ile oraya bir şarlatanın çıkıp maaş almasını ve üzerine 9 yaşında bir kızı karın olarak alabilirsin diye ağzının suyu aka aka anlatmasını istemiyorum.
Nazarımda Diyanet = Şarlatan,üçkağıtçı,fırsat ve fitneci,gerici,şeytan ordusu
:kahkah:
Bitcoin ve diğer kripto paraların yükselişi önlenemez.
Tüm dünya dijitalleşirken, tüm dünya pisliğe batmış ve hala batıyorken, devletler, kişiler pis işlerini takip edilmeme/yakalanmama üzerine kurmuşken asıl saçmalık BTC nin yükselmemesi olur. Benim hedefim 500.000 dolar.
Belki bu saçmalık olabilir :)
.... şimdiii.! henüz düşünce aşamasındayım. dolar'in gidişatına bağlı, fakat buyuk bir ihtimalle. alt coinler'den. sunlara yatirim yapacagim... hali hazirda 6 adet bitcoin'im var... 2.500.000 adet doge var... ETH. DAS, XRP, LTC, XMR... daha fazlası icin tavsiye alabilirim. hedefim 12 cesit coin.. 5 diger coin tavsiyesi olan varmi?